Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúk, Lányok szerintetek jól...

Fiúk, Lányok szerintetek jól néz ki ha egy lánynak kockás hasa van? , de nem durva, csak picit látszódik

Figyelt kérdés

2013. nov. 21. 15:59
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik. Akkor szép egy lány hasa, ha finom puha, enyhén domború.
2013. nov. 21. 17:24
 12/49 anonim ***** válasza:
88%
Igen, egy lány legyen puha, azt jó fogdosni, markolászni!
2013. nov. 21. 17:28
 13/49 anonim ***** válasza:
71%

Hova fajul a világ... mekkora szánalom azért leundorítózni valakit, mert edz, és ettől izmos.

Szerintem az emberiség egy része megérett a pusztulásra...:D

2013. nov. 21. 17:35
 14/49 anonim ***** válasza:
72%
Egy férfinél teljesen más a helyzet, de egy nő eddzen úgy, hogy ne legyen túl izmos!
2013. nov. 21. 17:40
 15/49 anonim ***** válasza:

Szerintem azt mindenki el tudja magának dönteni.:)

Amiatt meg nem kell aggódni, mindig lesznek úszógumis cicababák is.

Bár igaz, 50-es kar alatt én se állok szóba férfival...:P

2013. nov. 21. 17:43
 16/49 anonim ***** válasza:
Egy nő naturálban soha nem lesz túl izmos. És nem minden nő neked akar tetszeni 60%-os okoska. Neked nem tetszik, másnak meg igen. Ennyi. Nem csak a te véleményed számít. Leírtad már ötször, a tiéd is csak egy szavazat, nem nyom többet a latban, mint más véleménye.
2013. nov. 21. 17:44
 17/49 anonim ***** válasza:
Csak itt most az a kérdés hogy NEKÜNK itt válaszolóknak mi a véleményünk, nem az hogy saját maga eltudja e dönteni!
2013. nov. 21. 17:45
 18/49 anonim ***** válasza:

Monteznél a pont.

Megmondod hogy nem tetszik, és kész.

Én se undorítózok le mindent, ami esetleg nem tetszik nekem, és nem szabom meg, hogy milyennek KELL lennie.

2013. nov. 21. 17:47
 19/49 anonim ***** válasza:
Dehogynem tud túl izmos lenni, már egy átlagos kajakos csaj, nem olyan aki szedd valamit, mert versenyző, hanem csak aki tizenéves korában kajakozott, na már annak is durván tud kinézni a háta meg a válla.
2013. nov. 21. 17:48
 20/49 anonim ***** válasza:
60 -as kisgyerek. Mindenki tudomásul vette, hogy NEKED nem tetszik. Nem kell 50-szer leírnod. De te is vedd tudomásul, hogy sok embernek meg ez is bejön. ezen gondolkozz egy kicsit.
2013. nov. 21. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!