Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most komolyan, kell a speciáli...

Most komolyan, kell a speciális diéta a fogyáshoz? Nem elég, hogy max megválogatom mit eszek meg és sportolok mellette?

Figyelt kérdés

Ha valaki fogyni akar állandóan az a válasz, hogy diéta... ilyen csirkehús, olyan hal, barna rizs meg a fene se tudja milyen zsírsavak meg olajok kellenek meg számoljam ki grammra pontosan a szénhidrátot meg a fehérjét meg a fene se tudja mit... ugyan már, régen ki foglalkozott ezekkel? Senki... ették ami volt és mégis voltak szálkás erős emberek... ráadásul most még azt is megmondják mikor és mennyit egyél... erre a sok hülyeségre rámegy az ember minimálbére és akkor meg megy a híd alá mert nem tudja fizetni a villanyszámlát...

Én ugyan úgy eszek mindent, főtt ételből meg hidegből is, persze annyiban módosítottam, hogy nem eszem a sok szar chipset meg nassolnivalót, a fehér kenyeret, meg durum tésztát eszek normális helyett és már több mint 8 kilót leadtam... persze sportolok mellette. (futás, edzés)

Most belém lehetne kötni, hogy a diéta is az, hogy megválogatja az ember hogy mit eszik. Itt nem ezen van a hangsúly, hanem a sok marhaságon meg számolgatáson... hogy egyél 5 féle húst 10 féle zöldséggel, lehetőleg ezekből is a legdrágábbat mert csak azokban van elég tápanyag... plusz még locsoljam le 2 féle olajjal, meg igyak magába olajat meg a fene se tudja már miket össze nem olvastam...!

A börtönbe is mit kapnak? Ugyan meg nem mondom, de nyilván nem egy 5 csillagos szállodai étterméhez hasonló kajákat... nyilván nem a drága csirkemellet nap mint nap, meg lennmagolajat, meg mit tudom én milyen zsírsavakat, mégis fogynak és fejlődnek izomzatilag edzéssel...

Ez is valami felkapott divat fogadni mernék... mint az edzőtermi gépek... azok is csak arra jók, hogy tönkretegyék magukat az emberek... megnőnek (felfújják magukat), közben szétcseszik az ízületeiket, "erősödnek", mégse tudnak megcsinálni pár szabályos fekvőtámaszt se... régen edzőtermek sem voltak, mégis voltak erős emberek...

Nah de ez már megint más...

Remélem azért nem indítottam háborút :D

2013. nov. 19. 17:37
1 2
 11/13 Osynho ***** válasza:

Akkor pár kérdés:

"Ez is valami felkapott divat fogadni mernék... mint az edzőtermi gépek... "

Szerinted mióta vannak "felkapva" az "edzőtermi gépek"? És egyáltalán a tesépítés, mint sport mióta létezik? És helyes-e a felkapott szó használata?

"azok is csak arra jók, hogy tönkretegyék magukat az emberek... megnőnek (felfújják magukat)"

Hogy lehet izmot felfújni? Légyszi, meséld már el, mert akkor nem kínlódok ennyit a dologgal :D Csak bemegyek és felfújom magam. Mivel teszik tönkre magukat?

""erősödnek", mégse tudnak megcsinálni pár szabályos fekvőtámaszt se... "

Erre végképp kíváncsi lennék. Józan paraszti ésszel: ha valaki mondjuk 120-130kg-al szériázik fekvenyomásban, az mondjuk 100kg-os testsúlyt feltételezve (és tudva, hogy fekvőnél a testsúly töredékét kell csak kinyomni, mivel a lábakon is van súly) vajon képes-e szabályos fekvőtámaszt (karhajlítást végezni? Egyáltalán honnan van az információd, hogy nem tud fekvőt nyomni egy nyilván izmos ember? Vagy csak gondolod? :D

"régen edzőtermek sem voltak, mégis voltak erős emberek..."

Mi az hogy erős emberek? Mai szemmel nézve izmosak nem voltak. Erősek persze, hogy voltak, ma is van, aki jó erőben van, mégse jár konditerembe. És? Ez miért fontos, vagy mit akarsz ezzel mondani?

A diétát leírták már előttem. Nem kötelező betartani. Sőt, lehet agyatlanul, mindenféle káposztalé diétát nyomni, éhezni, stb. Az is fogyás, bár inkább leépülésnek nevezném. És azt senki se állította, hogy CSAK azzal a módszerrel lehet lefogyni, MINDEN elemét betartva, amit te ilyen emelkedett hangnemben felvázoltál. A legjobb módszer, hogy ha tudod mit eszel. Azért ezt csak belátod... És mikor tudod, hogy mit eszel? Ha méred! Tádááá, ennyi. :) Ettől még lehet fogyni, ha nem méred, senki nem mondta, hogy nem. Érted már, miért kár ezen rugóznod? :)

2013. nov. 19. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Annyit hozzátennék az előzőhöz,hogy az erős,és mai szemmel is izmos emberek (pl. John Grimek,Arthur Saxon) ugyanúgy súlyokat emeltek..
2013. nov. 19. 22:40
 13/13 clint ***** válasza:

Nem olvastam el amit írtál, de a lényeg...

van a testépítők által használt szálkásító diéta, van a fogyokúra és van a divatdiéta (pl 90 napos)

A fogyókúra amikor éhezel... egy darabig nem használ, a test szenved melette aztán hirtelen elkezdesz fogyni, leginkább izomból sajnos..

vannak a divatdiéták ezek az anyagcserét csapják be, vékonyabb leszel tőle de hogy? A testzsírszázalékod több lesz, de az izomzat elfogy, emiatt narancsbőrősen ugyan de vékonyabbnak látszol a tükörben..

És van a kiszámolt étrend amikor az izomzatot igyekszünk védeni és csak a zsírt égetni.

Lehet használ valamennyit a te módszered, hisz hirtelen életmódváltásra a test reagál, de semmiképp nem olyan módon és olyan szép összhatással..

2013. nov. 20. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!