Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől lesz kockahasam?

Mitől lesz kockahasam?

Figyelt kérdés

Most kb. ilyen a hasam: [link]

Rendeszeren járok edzeni, hetente min. 3x . Hallottam, hogy főleg diéta kell hozzá és sok fehérje, én viszont elég nehezen tudnák lemondani az édességről. Valami tipp? L/15

2013. nov. 15. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez már kockahasnak számít.
2013. nov. 15. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs itt semmi kocka. Igen, diéta kell és aerob edzések is. Az édességek felejtősek. Ez van, valamit valamiért.
2013. nov. 15. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a has pont jó, teljesen nőies.
2013. nov. 15. 22:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Neeeeeeeeee ne legyen kockás a hasad... Az a pasiknak való, és nekik sem egy létszükséglet. Na jó befogom, nem nekem kell tetszened, hanem magadnak... Na jó, nekem is, mivel pasi vagyok :D
2013. nov. 15. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó: nektek ki a szar kérdezte a véleményeteket?

Ha látsz egy kérdést, hogy hol lehet venni barna hajfestéket, azt válaszolod, hogy "a barna az szar, vegyél feketét!" ?

2013. nov. 15. 23:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves OrizaTriznyáák!

Nem tudom láttad-e azt a részt, hogy magának kell tetszenie, nem nekem, ha nem láttad olvasd el mégegyszer. A következő mondat pedig irónia! Ohh, egyébként örülnék, ha nem beszélnél rólam többesszámban, nem vagyok skizofrén.

Ui.: Nevezd át magad OrizaTirpákra, tipikusan az az ember vagy, aki mindenbe beleköt. Ha már itt tartunk, te minden kérdésnél belekötsz egy válaszolóba, vagy csak én nyertem meg ezt a kiváltságot?

2013. nov. 15. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

A szóvicc gyenge, és attól még, hogy odateszed, hogy "na jónem nekem kell tetsz" attól még odaírod. Ez olyan, mint amikor az emberek úgy kezdik a másik szándékos kiosztását, hogy "nem akarlak megbántani, de...".

"Utolsó kettő"-t akartam írni, csak az lemaradt. Mert a másik szintén meg akarja győzni a kérdezőt arról, hogy milyen hülyeséget csinál egy teljesen szubjektív, esztétikai szempontnál, ami most pont nem szempont.

Bunkó vagyok azzal, aki megérdemli. Áramolnak be ebbe a topicba a fogyatékosok(és most nem rád gondolok, mert kétségtelenül indokolatlanul keményen válaszoltam), akik jobban tudják, mint bárki széles a világon.

Szóval nem szeretnék "erőltetetten-modorosan paraszt" lenni, mert nem ilyen vagyok, csak az idiótákkal nem lehet máshogy.

2013. nov. 15. 23:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ Montez:) Lehethogy valakinek nem jön be egy csajon a kockahas, de nekem tetszik :D meg én amúgy is sportos típus vagyok :D azért köszi a többieknek is a válaszokat :)
2013. nov. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!