Mitől lesz kockahasam?
Most kb. ilyen a hasam: [link]
Rendeszeren járok edzeni, hetente min. 3x . Hallottam, hogy főleg diéta kell hozzá és sok fehérje, én viszont elég nehezen tudnák lemondani az édességről. Valami tipp? L/15
Utolsó: nektek ki a szar kérdezte a véleményeteket?
Ha látsz egy kérdést, hogy hol lehet venni barna hajfestéket, azt válaszolod, hogy "a barna az szar, vegyél feketét!" ?
Kedves OrizaTriznyáák!
Nem tudom láttad-e azt a részt, hogy magának kell tetszenie, nem nekem, ha nem láttad olvasd el mégegyszer. A következő mondat pedig irónia! Ohh, egyébként örülnék, ha nem beszélnél rólam többesszámban, nem vagyok skizofrén.
Ui.: Nevezd át magad OrizaTirpákra, tipikusan az az ember vagy, aki mindenbe beleköt. Ha már itt tartunk, te minden kérdésnél belekötsz egy válaszolóba, vagy csak én nyertem meg ezt a kiváltságot?
A szóvicc gyenge, és attól még, hogy odateszed, hogy "na jónem nekem kell tetsz" attól még odaírod. Ez olyan, mint amikor az emberek úgy kezdik a másik szándékos kiosztását, hogy "nem akarlak megbántani, de...".
"Utolsó kettő"-t akartam írni, csak az lemaradt. Mert a másik szintén meg akarja győzni a kérdezőt arról, hogy milyen hülyeséget csinál egy teljesen szubjektív, esztétikai szempontnál, ami most pont nem szempont.
Bunkó vagyok azzal, aki megérdemli. Áramolnak be ebbe a topicba a fogyatékosok(és most nem rád gondolok, mert kétségtelenül indokolatlanul keményen válaszoltam), akik jobban tudják, mint bárki széles a világon.
Szóval nem szeretnék "erőltetetten-modorosan paraszt" lenni, mert nem ilyen vagyok, csak az idiótákkal nem lehet máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!