Ha kevés szénhidrátot eszek, kockahasam lesz?
Figyelt kérdés
Értem, hogy kell az aerob mozgás, meg a sok fehérje. Be is tartom ezeket, de nem bírok ellenállni a tésztának és Anyu sütijeinek (persze igyekszem tartani a mértéket, de...) Csokit meg chipset, meg ilyen műkajákat abszolút nem eszem, és csak vizet szoktam inni. A baj az, hogy már nagyon vékony vagyok, de szerintem magas a testzsírszázalékom, mert mellem egyáltalán nincs, de kis párnácskák vannak a hasamon, főleg a köldököm alatt, és nem akarnak eltűnni.:( 15/L2011. febr. 5. 18:19
1/17 anonim válasza:
anyu süteitől senkinek sem lesz kockahasa egyhamar
2/17 anonim válasza:
Kockahasad csakis a mozgástól lesz babám! Nem láttál még képet afrikai éhezőkről??? Ők se sok szénhidrátot esznek, valahogy mégsincs kockahasuk.Tornázz keményen és akkor addig ehetsz anyuci sütijéből még ki nem hányod.
3/17 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt a lesajnáló stílust, nyilván nem azért kérdeztem meg, mert annyira értek hozzá. Mindenesetre köszönöm.
2011. febr. 5. 18:44
4/17 anonim válasza:
a kockahasért dolgozni is kéne és igen az a másik h nem kajálsz tul sokat. De napi minimum 300 felüléssel segíthetsz magadon;)
5/17 anonim válasza:
Egyszerűen megoldható.A mérleg mellé veszel egy testzsír mérőt is.Ugyanannyiba kerül,mint egy digitális mérleg.
10% körül lesz kockás a hasad.
Mondjuk ez egy 15 éves lánynál lehet,hogy furcsa lenne:).
6/17 A kérdező kommentje:
Jójó, nem akarom, hogy durván az legyen, nem akarok testépítő lenni, csak szeretném, ha azért nagyjából körvonalazódnának... Köszi a válaszokat :)
2011. febr. 5. 19:34
7/17 anonim válasza:
Mozgással nem lesz kockahasad. Az diétától lesz, bármilyen mozgás csak segíti a diéta hatását.
8/17 anonim válasza:
kocka a hasadon az izom, diétától még nem lesz izmod!!!!!!!!!!!
9/17 anonim válasza:
Valamennyi hasizma mindenkinek van. Ha lepucoljuk róla a zsírt, akkor fog látszódni, addig nem, akármennyire izmos. Zsírt pedig úgy lehet leadni, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amit elhasználsz. Ez a diéta.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. febr. 8. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!