Ha kevés szénhidrátot eszek, kockahasam lesz?
Figyelt kérdés
Értem, hogy kell az aerob mozgás, meg a sok fehérje. Be is tartom ezeket, de nem bírok ellenállni a tésztának és Anyu sütijeinek (persze igyekszem tartani a mértéket, de...) Csokit meg chipset, meg ilyen műkajákat abszolút nem eszem, és csak vizet szoktam inni. A baj az, hogy már nagyon vékony vagyok, de szerintem magas a testzsírszázalékom, mert mellem egyáltalán nincs, de kis párnácskák vannak a hasamon, főleg a köldököm alatt, és nem akarnak eltűnni.:( 15/L2011. febr. 5. 18:19
11/17 anonim válasza:
ha kevesebb kalóriát viszel be, mint ammennyit elhasználsz akkor fogyás következik be. Ám a szervezet ekkor az izmokat épp annyira felhasználja ( ha nem jobban !), mint a zsírt. Valamennyi hasizma valóban mindenkinek van, csak nem kockás. Pusztán diétával pedig az izom nem fejlődik (sőt).
12/17 anonim válasza:
Akkor szerinted egy testépítő hogy szálkásítja le magát? Felülésezik? Ugyan már.
13/17 anonim válasza:
nem hiszem hogy a testépítők lemennek a terembe és a pad szélén ülnek
14/17 anonim válasza:
Természetesen nem. DE diétázik, mert valamivel fogynia kell!
Mellé persze csinál súlyzós edzéseket, de azért, hogy a tömegnövelés alatt nehezen felszedett izom ne ugorjon le. Nem azért, mert ezzel fogy le. A fogyást még segítheti valamilyen kardió mozgás. (aerob/intervallumos
15/17 anonim válasza:
A testépítők szigorú diétával fogynak, és kőkemény edzéssel formázzák az izmaikat. Tehát a hasuk az edzéstől lesz kockás. Ha valaki sziplán diétázik lapos hasa lesz, de nem kockás. Diétával lehetsz vékony, mint a modellek, de izmos sziplán diétával nem. Tehát diétával megszabadulsz a zsírrétegtől, de kockáid csupán diétától nem lesznek!
16/17 anonim válasza:
Parttalan ez a vita, mert majdnem ugyanarról beszélünk.
Akkor még egyszer, és szerintem utoljára.
Kockás hasa nem lesz senkinek CSUPÁN az edzéstől.
17/17 anonim válasza:
Csupán diétától sem, mert a diéta és edzés nem lehet egymás nélkül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!