Visszamenőleg is számít a Kcal bevitel? Kifejtem alul.
Ha túl hirtelen bombázod le magad egyszerre sok kajával, főleg sz*rral, főleg este, akkor az sokkal könnyebben megy a zsírraktárakba.
Ha rendszertelenül eszel, az a fogyásba és a tömegelésbe is beleszólhat, messze nem ugyanaz egyszerre megenni az egész napi mennyiséget, vagy szétosztani kis adagokba.
Elméleti kérdés, hm, mínuszban vagy, tehát izmot fogsz veszíteni legelőször, mert azt a legkönnyebb. Legalábbis növelni biztos nem fogod. Ha valóban mínuszban vagy, akkor ahhoz fog legelőször hozzányúlni a szervezeted.
A zsírt csak akkor fogja az izom mellett hatásosan (hatásosabban, mint az izmot) felhasználni a tested, ha az étrended rendben van, és végzel olyan típusú edzést is lehetőleg, amivel erre ösztönzöd.
Nem azt mondtam, hogy ez a harcosok étrendje, csak példának hoztam föl, hogy valakinek beválik, mint ahogy lehetséges az is, hogy valaki ezzel az életmóddal ne nézzen ki sz*rul, de valószínűbb, hogy sz*rul fog.
A kérdező sem mondta, hogy 4000 kcal-val tart szinten, csak annyit mondott, "mondjuk". Legalábbis én így értelmeztem, mert a napközbeni sportnál sem lehet pontosan megmondani, mennyi kcal-t éget el vele, a napi alapműködésnél pedig még inkább nem. Ezért nincs is értelme a kalóriákat számolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!