1 napi nagy mennyiségű kcal (kb 3000-4000) bevitel mennyire lehet súlyos ha fogyni szeretnék?
Figyelt kérdés
Egésu héten mozogtam minden nap legalább 1 órát volt hogy többet is a kaja is nagyjábol rendbe volt de a mai nappal eléggé el.bsztam mert egész nap otthon ültem és nonstop éhes voltam ezért egész nap ettem.2013. nov. 3. 20:46
1/11 anonim válasza:
ha nagyrészt ch-ból ment akkor még elő is segíti a fogyást.
2/11 A kérdező kommentje:
hogy segítené elő?
2013. nov. 3. 21:03
3/11 anonim válasza:
azért mert megemelkedik a leptin hormon szintje és az anyagcseréd is emelkedik. igy hosszutávon mivel kaloriadefcitben vagy több zsirt fogsz veszteni és később kell majd csökkenteni a ch-t
4/11 A kérdező kommentje:
mind1, am ez mennyi idő alatt rakódik le? Tehát holnap pl le tudm dolgozni a mai adagot?
2013. nov. 3. 21:24
5/11 anonim válasza:
Tök mindegy mennyit eszel, csak ne legyél kalória plusszba, dolgozd le
6/11 anonim válasza:
Szálkásításnál a kalóriát lehetőleg nem minél nagyobb részt ch-ból visszük be, just sayin'
7/11 A kérdező kommentje:
ok de mennyi idő alatt lehet ledolgozni?
2013. nov. 3. 21:43
8/11 anonim válasza:
Egy napi történés nem változtat túl sokat a dolgokon, ha ilyen mérvű dologról van szó, mint például egyszeri félreevés.
Meg van adva, hogy elvileg a helyes diéta fogyási üteme 0,5-1kg/hét. Lehetőleg félrelépések nélkül tartani kéne, hogy a szervezet azt az utat kövesse, amit akarunk, hogy kövessen a diétában.
9/11 A kérdező kommentje:
királyság, kössz.
2013. nov. 4. 09:19
10/11 anonim válasza:
Nem fog tönkretenni.
Most egy elég sarkalatos példa, de egy jól ismert volt profi testépítő (Ronnie) diétája 6 nap alacsony és egy nap magas szénhidrát bevitelből állt.
Pontosan azért, mert abban a hat napban az alacsony tápanyag bevitel miatt lelassul az anyagcseréd, ezzel az egy nappal pedig újra felpörgeted, azonban mégsem viszel be akkora kalória többletet, hogy rossz irányba (hízásba) fordítsa a történéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!