Mi történt Montezzal? Talán a sok embertől akik a tápkieget szernek nevezik, és hasról akarnak fogyni, agyérgörcsöt kapott? Vagy posztraumás stresszben szenved?
Figyelt kérdés
Mostanában nem látom a honlapon, de igazán küldhetnénk neki egy kis nyugtató energiát2013. okt. 24. 22:09
1/8 anonim válasza:
Ma volt Montez, egyébként kicsit pihen mostanában, néha idegesítő az oldal!
2/8 anonim válasza:
Én tudom mi a gondja Monteznek, egyszer privátban kérdeztem tőle és elmondta...
4/8 anonim válasza:
Fúrja az oldalad mi?
Már csak ezért is érdemes volt válaszolnom :D
Egyébként hmm....:D majd máskor :D. Amúgy ezt a kérdést, nem itt kellene feltenned...
Vannak itt mások is akik válaszolnak, ha kérdésed van, igaz, hogy Montez a megszokott és na, hát ő a Montez... :) , nekem is rengeteget segít(ett).
Egyébként szerintem már az összes létező kérdés meglett már válaszolva Montez által(legalább 5x).
5/8 anonim válasza:
Hát ja, néha pihenni is kell és melóhelyet is váltok novembertől. Nem érek mindig rá, de pl tegnap is sokat válaszoltam.
6/8 anonim válasza:
Szeretnék képet látni Montezről.
Van rá lehetőség?
A vibrátorom már megvan, csak kellene egy kis plusz a Zöld íjász mellé.
7/8 anonim válasza:
Nincs rá lehetőség, válassz mást!
8/8 anonim válasza:
Épp az ilyen gyökerek miatt nincs Montez. Ha buzulnékod van, irány az Andrássy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!