Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erősíteni szeretnék karra...

Erősíteni szeretnék karra illetve hasra. Hogyan tegyem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Itthoni edzesre gondoltam.Akartam menni edzőterembe is csak anyam azt mondta hogy felesleges :D

Szóval arról lenne szó hogy karra es hasra szeretnék erősíteni , mert sporiskolàba akarok menni tovább.Most vagyok nyolcadikos de csak nyáron töltöttem a 13-at.

Van egy (szerintem egész jó) testfelépitésem.173 cm 63 kg.6 éve focizok . A mostani eredmenyeim : 34 fekvőtámasz 97 felüles (felüles 3perc alatt )

Van itthon 2db 4 kg-os súlyzó.Azzal csináljam vagy fekvőtámasz?

A hast az csak a kinézt miatt csinàlnàm :DEgyébként a fekvőt ugy csinálom hogy orrom érinti a földet.Van februárig időm edzeni.Amugy heti 2 focim van .100m:13.77 mp 60m:7.40 mp

2013. nov. 17. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdésem van: Anyukádnak hány éves tapasztalata van testépítésben?
2013. nov. 17. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:
kerek nulla.de most nem az a lenyeg hanem az hogy mit kene csinalnom?
2013. nov. 17. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:

A felülés jó, a fekvő kevéske.

Keress rá a fegyencedzésre, és azt csináld szépen, de ne ugorj át lépéseket!

Mi az, hogy februárig van időd? Valami vizsgára készülsz?

2013. nov. 17. 23:37
 4/6 anonim válasza:

A Fegyencedzéssel nagyon lassan fogsz haladni és fejlődni, szóval szerintem az otthoni edzésedet kell intenzívebbé tenned.Fekvőtámaszból ne egyszerre csinálj 30-40-et hanem az edzés folyamán csinálj legalább 6x10-et (vagy akár többet) hasra én belinkelek neked egy gyakorlatsor-t amit én is most csinálok, nagyon jól megdolgoztatja a hasad+ ugye mehet a gyakorlatsor mellé a hasprés, hegymászás stb.

Hasgyakorlatok: http://www.youtube.com/watch?v=DPaam_LH4QY

Ahogy a videóban hallhatod minden egyes gyakorlatot csak 20mp-ig kell csinálni, de hidd az utolsó mozdulatoknál már érezni fogod :) Ezt is természetesen egy edzés alatt többször csináld meg, ha esetleg tényleg túl könnyűnek érzed csinálj minden gyakorlatot 30mp-ig és így tovább. Kreativitás...

Ha bicepszre is akarsz dolgozni vagy húzódzkodj vagy vegyél otthonra egy 10kg-os súlyzót és azzal tudsz bicepszezni, bár nem olcsó, de csak 1-szer kell megvenni.

Remélem segítettem, sok sikert!

2013. nov. 18. 10:07
 5/6 A kérdező kommentje:
3. mint mondtam sporttagozatra szeretnek menni eg elegge eros gimibe es oda mindenkeppen a legjobbat kell nyujtanom mert a tanulmanyi eredmenyem necces :)
2013. nov. 18. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a fegyencedzés nem olyan látványos eredményt hoz 3 hónap alatt, mint egy intenzívebb program, de hagy időt regenerálni, és alapot is épít. Ugye ha nincs alap összedől a ház. Egyébként nem feltétlenül kell lassan haladni, lehet saját edzéstervet is használni, csak a feladatok baromi jók.
2013. nov. 18. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!