Miért érzem ennyire a popsim? Illetve hogyan lehet alsó farizmot erősíteni?
Ha állok és hátra emelem a lábam,akkor nagyon hamar feszül.ez mirt van?Izmos a fenék felső része?Vagy csak izomláz?Vagy csak nagyon merevek az izmok?Szóval ha egyet emelek majdnem olyan mintha 10-et emeltem volna csak annyi h. nem érzem azt h. leszakadna és égne a popsim/lábam, csak nagy érzem az izmot.Mostanában többször csinálom,de azért nem viszem tulzásba, napi kb. 10. Mondjuk tegnap többet erősítettem rá.
Más:Az alsó farizom erősítésére mi alegjobb?Nekem a kitörések nem jöttek,be.Lehet rosszul csinálom őket,de inkább a combom fáj,mint a popsim.CSípőemelést vagy lábemelést szoktam csinálni inkább,de az alső rész nagyon narancsbőrös és kevés izom van ott.A felső az a baj, h. izmosabb,de mégis olyan laposabbnak tűnik, vagy inkább olyan lent van.
Guggolásból felugrás. Ez megerősíti a combot,vádlit és szívet is, és fenékre is kiváló.
Váll szélességű terpeszben állsz, enyhén kifele állnak a térdeid, lemész vízszintesig vagy mégjobban, majd innen teljes erődből fölugrasz.Utána ugyanide érkeztél vissza és kezded előről.Két dologra figyelj:
-Vertikálisan mozogj mint egy dugattyú
-hátad közben kicsit homorú és merev
Előtte jó alaposan melegítsd be a lábadat. Mondjuk 3x15 ha megcsinálsz holnapra érezni fogod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!