Az baj ha nem minden nap eszek fehérjét?
Nem baj, de érdekességképp számold ki egy árérték arányban jófajta fehérjének az árát 1 gramm fehérjére levetítve, és ugyanezt a hússal is, gyanítom csirkemell, megfogsz lepődni.
Amúgy hogy jön ki neked a 18 ezer/ hónap, minden második kajád fehérje vagy hogy?
Ezt szedem: [link]
Nem tudom milyen mert csak öt napja használom.Az edző mondta hogy ez jó és ő is ezt használj azért vettem.Igazából nem annyira értek ehhez,ezért is akartam 1-2 hónapig személyi edzőhöz járni hogy segítsen egy két dologban.Nézegetek máshol is fehérjét mert lehet hogy van ami jobban megérné.
Sok különbség nincs köztük, ezek nem csodaszerek.
De kis matek:
Pl. vegyük a Scitec 5 kilós (érdemes a legnagyobb kiszerelésben venni a fehérjét, ugy a legolcsóbb) fehérjéjét, 26500 FT, 73%-os fehérje aránnyal, azaz 5kilóban van 3666g fehérje---> 26500/3666= ~7.2ft/gramm
Ugyanez csirkemellel 1500 FT-os áron számolva (bár ennél lehet olcsóbban is kapni, de boltokban amikor legtoljára néztem ennél még drágább is volt), 5kiló csirkemellben van kb 1000gramm fehérje, 5x1500/1000 = 7,5 Ft/gramm.
Szóval lehet soknak tünik a fehérje ára, de valójában viszont egész barátságos az ára :)
Ez nem 'fehérje', hanem étkezéshelyettesítő, abból is a kifejezetten nőknek készült fajta, akik ódzkodnak a gonosz gyúróporoktól, ezért kisebb kiszerelésbe teszik, és háromszorannyiért adják nekik. Tömény lehúzás. 53%-os...
Mennyiért veszed, és mekkora egy doboz?
Amúgy, csak összehasonlításként, az egyik legolcsóbb fehérje a piacon, a Myprotein Impact Wheyből 5, azaz ÖT kiló kerül 18900-ba.
S nincs olyan, hogy ez jobban használ, mint a másik, hanem az van, hogy a szükséges tápanyagmennyiséget megeszed-e egy nap, vagy nem. Ha nem, az nem jó, ha meg de, az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!