Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tápkiegek nélkül elérhető...

Tápkiegek nélkül elérhető ilyen test?

Figyelt kérdés

üdv

ilyesmi alak a célom:

[link]

17 éves vagyok, kb. 1 hónapja kezdtem el edzeni, átlagosnak mondható testalkatom van, talán egy kicsit vékonyabb csontozattal.

Az étrendemet rendbe tettem, kizárólag azzal és vitaminokkal szeretném elérni a fent linkelt alakot.

Lehetséges?

2013. okt. 20. 12:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kösz, majd visszaolvasok, a nagyon durvákat meg érdemes elmenteni :D

Akkor is megfigyelhető ilyesmi, amikor úgy random kerül az emberekhez valamilyen hirdetés vagy kép, ugyan az laikusok, de szükségét érzik benyögni, hogy egyél szalonnát ezek a szarok helyett, végezz fizikai munkát, mert az a jó, ha megütöm, meghal, meg hogy mennyire nem tud az ágyban teljesíteni a testépítő. A csúcs az volt, amikor az egyik normál (tehát lájkolta) kiegáruházas képhez szól be a mami, hogy reméli nem fehérjével meg vitaminnal érte el a nő ezt a testet, aki a képen van :D meg egyébként is, minek edz, mit akar bizonyítani :D

2013. okt. 20. 14:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Visszaolvasgathatsz, de általában egy hétnyi bejegyzésben a válaszokkal együtt már lehet találni valami nagy facepalmságot. Én már csak fényévenként szólok hozzá egy-egy poszthoz, mondjuk ha már nagyon kell, különben iszonyat sok időt felemésztene. Ki tudja, valszeg a GyK-t is itt hagytam volna, ha a gyökerek uralnák ezt is.

És ott is ugyan ez van: nem értenek hozzá (nagy többség), de osztják az észt, mindenáron muszáj hozzászólniuk. "Mer' én is parizeres zsemlét ettem oszt 185 centisen 60 kilósan mégis láccódott a kockám, biztos neked is beválik." A most gugliztam ki rá a választ vagy egyszer olvastam róla valamit valahol kommentekből is ordít a dilettantizmus. Aztán megy a vita 60-90-120 kommenten keresztül és ez egyáltalán nem ritka (!). Ugyanakkor ha végigolvassa az ember az összeset, sokszor látja, hogy semmivel nem lett okosabb. Hihetetlen, komolyan. Van ott egy india-fan kicsit buddhista beütésű csávó, na ő az egyik kedvencem.

Nem értem az ilyet, én pl. az én gépemmel alap dolgokat meg tudok csinálni, meg újrarakni végső esetben. Következésképpen nem fogok odamenni a számtech kategóriába okoskodni, mintha értenék hozzá, hanem csöndben figyelek, mert az ott lévők közül néhányan nagyságrendekkel jobban vágják a témát.

De azé' písz mindenkinek, nem akartam senkit sem megsérteni, csak sok hülyeséget meg lehetne előzni néhány tudatosan előre befogott szájjal és el nem eresztett bullshittel.

2013. okt. 20. 15:01
 13/19 anonim ***** válasza:

De, szerintem nyugodtan megsértheted, aki hülye, igazán rájuk férne már. A nemrégi csodás fociszereplésünk után felerősödtek a hangok, hogy ez nem csak a foci szégyene, hanem az egész országé, és annak népéé. Ez lett abból, hogy sokan (túl sokan) úgy viselkednek, ahogy leírtad, és nem úgy, ahogy te. Valahogy meg kell állítani, és ha úgy nem lehet, hogy megtanítjuk őket gondolkodni, akkor marad a kényszer, hogy legalább ne rontsanak tovább a helyzeten. Avagy ha nem akarnak megtanulni horgászni, akkor megkötözzük, és bedobjuk őket a bokorba, hogy legalább a halakat békén hagyják :D

De ehhez én kevés vagyok, most úgy vagyok vele, hogy ahogy megtehetem, fogom magam és kiköltözök a tajgára, a maradék meg fulladjon meg a saját hülyeségében.

2013. okt. 20. 15:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Na ezzel egyet tudok érteni :D
2013. okt. 20. 15:19
 15/19 anonim ***** válasza:
A másik amit szeretek az ilyen csoportokban, amikor valaki kirak magáról egy képet, és lehurrogja 15 ember hogy koxos, aki kinéz valahogy, mind koxos egyesek szerint.
2013. okt. 20. 15:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Sőt, aki súlyokat használ, mind koxos, egészségtelen, haszontalan.
2013. okt. 20. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Így van. Egy időben nekem is mondták, én próbáltam felvilágosítani őket a tápkieggel kapcsolatban, de már ne érdekel. Egyszer egy srác elkezdett oktatni, hogy a B6 vitamin erősebb mint a kox, és vigyázzak a vitaminszedéssel, mert veszélyes. Én még ott vagyok a teremben, na ő már nincs , max a kocsmában.
2013. okt. 20. 16:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem is néztek a B-vitaminra, azt hitték fényes nappal szedem a szemes kokszot mindenki előtt.

Ebbél hülyébben csak akkor jöttem ki életemben, amikor egyszer egy londoni bárban le akartak kapcsolni, mert tubákot használtam (félreértés ne essék, még füstmentesen SEM szoktam dohányozni egyébként :D)és azt hitték, hogy kokain.

2013. okt. 20. 16:40
 19/19 anonim ***** válasza:
én akkor, mikor Prágában voltam focimeccsen, a táskámban pedig volt egy doboz Joint-X, amire a helyi rohamrendőr azt hitte kox :D
2013. okt. 20. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!