Tápkiegek nélkül elérhető ilyen test?
üdv
ilyesmi alak a célom:
17 éves vagyok, kb. 1 hónapja kezdtem el edzeni, átlagosnak mondható testalkatom van, talán egy kicsit vékonyabb csontozattal.
Az étrendemet rendbe tettem, kizárólag azzal és vitaminokkal szeretném elérni a fent linkelt alakot.
Lehetséges?
Valójában sok mindent lehetne tápkiegnek hívni, ha úgy nézzük.
A só is tápkieg, mert koncentrált formában izolálva tár elénk egy olyan dolgot, amivel ilyen formában a természetes táplálkozásunk során valószínűleg nem találkoznánk. Így kristálycukor is tápkieg, az étkezési zsír is lehetne az. De nem az, mert természetes lett a lakosságnak, hogy ezek alapvető élelmiszerek, mindenki veszi őket, így már nem csupán kiegészítő szerepük van a közétkeztetésben. Jóval kevesebben kérdőjelezik meg a fogyasztásukat vagy félnek tőlük, mint mondjuk a proteinportól, pedig talán épp fordítva kéne lennie.
A kiegellenesség pedig ha jól látom, a Facebookos, blogos SW-s és fegyencedzéses, egyébként igen népes közösségekből ered. És igen, ezekben a csoportokban egyesek még a vitaminfogyasztókat is lehurrogják.
ddrake válasza rendkívül elgondolkodtató...
(mindjárt csinálok még két-három reg-et, hogy adjam neki a pacsikat) :D
Az is elgondolkodtató, hogy mennyire szekta szinten (nem vicc) képesek embereknek beleverni a fejébe, hogy mitől kell félni. Némelyik ottani tag szerint ha valaki csak egy one-a-day szintű (uána lehet nézni) kismiska semmi vitamint szed, az már csaló, természetellenes stb. Hát még mennyire savanyú egyeseknek a szőlő, mikor valaki fejlődik, használva pl. proteint is, és olyankor jönnek rá a "hát így könnyű..." válaszok. És elvileg sportemberekről volna szó.
Egyébként egy IP-címről csak egyszer tudsz értékelni választ, már próbáltam :D
persze tessék itt a fő SW-s csoport. Nem tudom, hogy én be tudok-e venni tagokat, de ha jelentkezel idővel az adminok úgyis bevesznek (pár nap max.)
Bár azóta hűlt a csoport, elég sok tajtékos gyökeret kivágtak, de azért még vannak finomságok. Jön egy kérdés, hogyan kajáljak pl. jön rá vagy 30-40 komment. A fele nem mond semmit, a harmada meg hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!