Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tápkiegek nélkül elérhető...

Tápkiegek nélkül elérhető ilyen test?

Figyelt kérdés

üdv

ilyesmi alak a célom:

[link]

17 éves vagyok, kb. 1 hónapja kezdtem el edzeni, átlagosnak mondható testalkatom van, talán egy kicsit vékonyabb csontozattal.

Az étrendemet rendbe tettem, kizárólag azzal és vitaminokkal szeretném elérni a fent linkelt alakot.

Lehetséges?

2013. okt. 20. 12:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha megvan a napi 2 gramm/ttkg fehérje, plusz jó az egész étrend igen.
2013. okt. 20. 12:59
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Mi ez a kiegellenesség?
2013. okt. 20. 13:02
 3/19 anonim ***** válasza:
63%
Kicsit furcsa a kérdés, mert úgy beszélsz a kiegekről, mint a szteroidokról. A tápkieg csak egy lehetőség, amely segít könnyebben bevinni a megfelelő mennyiségű makrotápanyagot.
2013. okt. 20. 13:06
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen el lehet.
2013. okt. 20. 13:17
 5/19 kovpet ***** válasza:
A vitamin is tápkieg, nem? Kiegészíti a táplálékok hiányosságai miatti, az ideálisnál kevesebb bevitt vitamint, elvileg az ideális (ill azt közelítő) szintre.
2013. okt. 20. 13:18
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Valójában sok mindent lehetne tápkiegnek hívni, ha úgy nézzük.

A só is tápkieg, mert koncentrált formában izolálva tár elénk egy olyan dolgot, amivel ilyen formában a természetes táplálkozásunk során valószínűleg nem találkoznánk. Így kristálycukor is tápkieg, az étkezési zsír is lehetne az. De nem az, mert természetes lett a lakosságnak, hogy ezek alapvető élelmiszerek, mindenki veszi őket, így már nem csupán kiegészítő szerepük van a közétkeztetésben. Jóval kevesebben kérdőjelezik meg a fogyasztásukat vagy félnek tőlük, mint mondjuk a proteinportól, pedig talán épp fordítva kéne lennie.

A kiegellenesség pedig ha jól látom, a Facebookos, blogos SW-s és fegyencedzéses, egyébként igen népes közösségekből ered. És igen, ezekben a csoportokban egyesek még a vitaminfogyasztókat is lehurrogják.

2013. okt. 20. 13:36
 7/19 anonim ***** válasza:

ddrake válasza rendkívül elgondolkodtató...

(mindjárt csinálok még két-három reg-et, hogy adjam neki a pacsikat) :D

2013. okt. 20. 13:39
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Az is elgondolkodtató, hogy mennyire szekta szinten (nem vicc) képesek embereknek beleverni a fejébe, hogy mitől kell félni. Némelyik ottani tag szerint ha valaki csak egy one-a-day szintű (uána lehet nézni) kismiska semmi vitamint szed, az már csaló, természetellenes stb. Hát még mennyire savanyú egyeseknek a szőlő, mikor valaki fejlődik, használva pl. proteint is, és olyankor jönnek rá a "hát így könnyű..." válaszok. És elvileg sportemberekről volna szó.

Egyébként egy IP-címről csak egyszer tudsz értékelni választ, már próbáltam :D

2013. okt. 20. 13:45
 9/19 anonim ***** válasza:
Ú, ddrake, én ezekben nem vagyok benne, mutatsz pár példát, hogy hol érdemes nézelődni, ha épp mazochista kedvemben vagyok? :D
2013. okt. 20. 14:01
 10/19 anonim ***** válasza:

[link]

persze tessék itt a fő SW-s csoport. Nem tudom, hogy én be tudok-e venni tagokat, de ha jelentkezel idővel az adminok úgyis bevesznek (pár nap max.)

Bár azóta hűlt a csoport, elég sok tajtékos gyökeret kivágtak, de azért még vannak finomságok. Jön egy kérdés, hogyan kajáljak pl. jön rá vagy 30-40 komment. A fele nem mond semmit, a harmada meg hülyeség.

2013. okt. 20. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!