Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szedjek valamit, vagy inkább ne?

Szedjek valamit, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Üdv! 16 éves vagyok, 183-185 cm, 68 kg, nagyon elszánt vagyok testépítés terén, szeretném kérdezni, hogy naturálban eltudnék e érni kb 75-80 kg-ot, úgy, hogy eszek húst, de nem bírok rengeteget enni, sajnos gyümölcsöt sem eszem, vagy hogy esetleg ha vennék fehérje étrend kiegészítőt, az segítene-e , és hasznos lenne? És hogyha vennék, akkor mondjuk ha egy dobozzal meg innék, és híznék tőle, és elértem a kellő súlyt, akkor utána ha abbahagynám, akkor nem fogynék e vissza? Kb. ilyesmi a célom, amit el is fogok érni, remélehetőleg előbb, vagy utóbb: [link]
2013. okt. 16. 17:19
 1/6 clint ***** válasza:

Egy feherje es egy tomegnovelo is beleferne.

Egyebkent igen el lehet érni, ha komolyan vwszed... Igyekezz hellyel közel jol kajàlni tiszta ételből...

2013. okt. 16. 17:23
 2/6 clint ***** válasza:

Kihagytam

Egy nagydózisu multivitamin is fontos... Segit a regeneràlodàsban és az étvàgyban is.

2013. okt. 16. 17:24
 3/6 A kérdező kommentje:
lehet hülyeség, amit mondok, de nem szeretnék folyamatosan ilyenek szedni, maximum addíg, ameddig fel nem hízok 75-80 kiló közé, de utána abba hagyni, de utána veszíteni sem szeretnék abból a súlyból, ha abba hagyom ezeknek a szedését, tudnál mondani multivitaminokat, és egyéb kiegészítőket amik nekem most kezdésnek elegendőek lennének, nem csúcskategóriás árban?
2013. okt. 16. 17:34
 4/6 clint ***** válasza:

Talàn a biotech vitabolicja vagy a scitecnek van mega daily one.

Ezzel nem kell kell foglalkozni, ha eljutsz odàig ugyis tisztelni fogod a befektetett munkàt és nem hagyod abba..

Ha mégis akkor az meg fog làtszani az alkatodon az nem biztos hogy vissza is fogysz...

2013. okt. 16. 17:43
 5/6 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a segítséget, azért még várok pár hónapot, hogy sikerül e híznom, hogy odafigyelek többnyire az étkezésre, és utána ha esetleg ez nem használt, akkor utána:) köszönöm a választ még egyszer, legyen szép napod:)
2013. okt. 16. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Az edzéshez két dolog kell megfelelő szinten: tápanyag és terhelés. Ha az egyik nincs meg elég jól (akár nem is volt, akár lecsökkent), nem lesz optimális a fejlődés.

A kiegek semmi extra dolgok, csupán a tápanyag egy más formája, aminek előnye, hogy könnyen kezelhető, gyorsan hozható fogyasztható formába, és edzés után gyorsan felszívódik (ami erre való). Nem kell különvenni, hogy ezekkel vagy anélkül.

2013. okt. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!