Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés nélkül akarom kigyúrni...

Edzés nélkül akarom kigyúrni magamat, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Rohadt lusta ember vagyok, és szándékomban sem áll a testmozgás még csak legkönnyebb változata sem. Viszont szeretnék nagy izmokat, jó szálkásan, minimum 100 kg akarok lenni izomban, egyszámjegyű testzsírral. Hogyan kezdjek hozzá ?

#izom #semmi edzés
2013. okt. 13. 18:49
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Wash, ne is mondd a felfújt izmokat, van nekem elég ismerősöm akik lejárnak terembe és szúrják magukat a háromszázassal. Büszkélkednek hogy 120-al nyomnak fekve, meg minden, közben meg el sem tudnak tolni engem, ilyen vizes izmaik lehetnek. Én nem ilyet akarok, háromezreset vennék majd inkább. Tranzakciót hogy tudjuk elintézni ?
2013. okt. 13. 19:57
 42/51 *Glissade* ***** válasza:

Vásárlás köben, beállítani?.... Le vagy maradva Wash! Az enyemet az antigravi technológiának köszönhetöen még űrutazás közben is lehet használni!

Beállítani nem kell, mert az agy- izom kapcsolat révén ott hat, ahol a legjobban szüksêges.

Színtiszta izmot növel, amely zsírsejtekkel táplálkozik.

2013. okt. 13. 19:57
 43/51 anonim ***** válasza:

Úgy érted, kétezreset vennél.

Persze persze, ez túl szép, hogy igaz legyen! Csábítod itt a vevőket, hogy aztán jól átverd őket egy mezei ipari kompresszorral! Fogadjunk olcsó is, cöhh...

2013. okt. 13. 20:02
 44/51 A kérdező kommentje:
Jó akkor kétezreset de erről hol olvashatok bővebben ? Mutass oldalakat meg dolgokat aztán ha hitelesnek tűnik beszélhetünk az árról.
2013. okt. 13. 20:05
 45/51 *Glissade* ***** válasza:

Most megpróbálsz lehúzni?

Én multkor a holdon építettem vele izmot:)

A testzsírszázalékomat olyan 6-7%-ra vitte le.

2013. okt. 13. 20:05
 46/51 anonim ***** válasza:

Eddig ennyi van, mert titokban kell tartani az olajlobbi elől, különben kinyírnak. Az meg fáj.

"A Gyakori Nutrition legsikeresebb terméke, mely méltán vált méltóvá arra, hogy képviselje nevével az egész céget. Zsírfogyás és izomépítés egyszerre!

Leírás

A Csoda, mellyel egyszerre adhatsz le zsírt, ahonnan csak akarsz, miközben építed a szép szálkás izmokat. Férfiaknak felsőtestre, nőknek csakis lábra, beépített vádlikisebbítő mechanizmussal! Sőt! Nem kell többé fárasztó edzéseket végigcsinálni, nehéz étrendeket összeállítani, bonyolult gondolkodási folyamatokat végezni, elég némi zumba, és hipergyorsasággal eléred a kívánt alakot!

Életminőséged szemmel láthatóan javulni fog, mivel a génjeidben aktiválja az egykezes húzódzkodás és az egylábas guggolás képességét. Felfújásról szó sincs! Teszteld csak: a mellékelt tűvel szurkálhatod magad egész nap, sehol nem fogsz leereszteni!

Mindannyiunkkal naponta megesik, hogy sok tízkilós menetfelszerelésben kell órákat bandukolni a thermopülai szoros felé háborúba indulva, vagy összezárnak egy ketrecbe egy megvadult, sikerre éhes, vérszomjas mma harcossal. A SzunnyadóIzomStimulátor2000 segítségével egyik sem jelent akadályt! Még a fogaid is kifehéríti közben!

Csak még nem döntöttük el, hogy edzőgép-e vagy tápkieg. A biztonság kedvéért fogyassz napi három adagot belőle, csakis tejjel!"

2013. okt. 13. 20:12
 47/51 anonim ***** válasza:
ja, én napi négyet toltam, totál kigyúrt lettem tőle.:)
2013. okt. 13. 20:14
 48/51 *Glissade* ***** válasza:
Hahaha! Wash drága az elfelejtetted, hogy ezt a szöveget én írtam;)
2013. okt. 13. 20:22
 49/51 A kérdező kommentje:
Na jó skacok, szerintem hagyjuk abba, már rendesen belefájdult a fejem ebbe a sok hülyeségbe.
2013. okt. 13. 20:25
 50/51 anonim ***** válasza:
Nem, ezt én írtam. A plakátot írtad te, meg némelyik ötletet, te lator.
2013. okt. 13. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!