Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés nélkül akarom kigyúrni...

Edzés nélkül akarom kigyúrni magamat, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Rohadt lusta ember vagyok, és szándékomban sem áll a testmozgás még csak legkönnyebb változata sem. Viszont szeretnék nagy izmokat, jó szálkásan, minimum 100 kg akarok lenni izomban, egyszámjegyű testzsírral. Hogyan kezdjek hozzá ?

#izom #semmi edzés
2013. okt. 13. 18:49
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

ja fakequestion250 behalok amúgy igen a gumi kalapácsot tudom ajánlani de rosszul irták elöttem az kell hogy ütögeted az izmod aztán meg lehugyozod nekem sikerül és most igy nézek ki

[link]

2013. okt. 13. 18:59
 12/51 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem azért járok edzeni, hogy menő legyek! Szerinted ha lenne ilyen megoldás, hányan edzenénk? A sok suttó mind ezt választaná!
 13/51 anonim ***** válasza:
ja bocs már nem az elöző lényeg hogy irták
 14/51 A kérdező kommentje:
Mindenki a sunáér' meg a menőségért jár gyúrni, ha ezt tagadod akkor biztos komplexusaid vannak !
2013. okt. 13. 19:04
 15/51 A kérdező kommentje:
Szóval akkor milyen szerekkel meg porokkal gyúrhatnám fel magam egy olyan Greg Plitt szintre legalább ?
2013. okt. 13. 19:05
 16/51 anonim ***** válasza:
90%
élelmi-szerekkel, kemény edzéssel és némi koxal. De te ezt felejtsd el, mert edzés nélkül soha a büdös életben nem leszel izmos.
2013. okt. 13. 19:08
 17/51 A kérdező kommentje:
De ezek a kokszos majmok is csak beszúrják maguknak a finomságokat, esetleg rányomnak egyet-kettőt a bencspressznél, aszt gyün rájuk az izom ezerrel, és úszkálnak a suncikban. Alig gyúrnak, oszt mégis.
2013. okt. 13. 19:10
 18/51 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Mindenki a sunáér' meg a menőségért jár gyúrni, ha ezt tagadod akkor biztos komplexusaid vannak !

# 14/16 Időpont ma 19:04"

izé, én pl. lány vagyok, mégis előfordulok az edzőteremben, a barátnőm meg főleg. akkor most mi menők akarunk lenni, vagy tetszeni a lányoknak?

2013. okt. 13. 19:10
 19/51 anonim ***** válasza:
Ne, úgy nem lesz izmos senki. Keményen meg kell dolgozni koxal is az izmokért.
2013. okt. 13. 19:11
 20/51 *Glissade* ***** válasza:

Én így lettem izmos!!!! Nem kell ahhoz semmilyen kondi terem, meg tömegnövelő étrend vagy mi.

Halottál már az agy izom kapcsolatról?

Élettan ismereteink alapján már tudjuk, hogy az izom építést az izomban található mikro humaniodok végzik!

Ahhoz, hogy ők izom épitésbe kezdjenek az tsh hormon stimulációjára van szükséged! Tudosok kiderítették, hogy ennek a hormonnak a müködését az agyalapi mirigy befojásolja!

Ezek az izom humanoidok működése fokozódik fejjel lefelé lógás közben.

Naponta 1 óra fejjel lefelé lógás havi akár egy kg izom növekedést eredményezhet!

Zsírégetés:

Az izom humaniodok másodlagos funkciója a zsír sejtek bekebelezése, vagy ellen anyag termelése.

Vagyis a zsírégetés és az izom növekedés két eggyüttes folyamat.

Érdemes megrendelned mellé a szunnyadóizom stimulátor 300-ret!

Ezzel kapcsolatban engem keress!

2013. okt. 13. 19:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!