Edzés nélkül akarom kigyúrni magamat, hogy csináljam?
ja fakequestion250 behalok amúgy igen a gumi kalapácsot tudom ajánlani de rosszul irták elöttem az kell hogy ütögeted az izmod aztán meg lehugyozod nekem sikerül és most igy nézek ki
"A kérdező kommentje:
Mindenki a sunáér' meg a menőségért jár gyúrni, ha ezt tagadod akkor biztos komplexusaid vannak !
# 14/16 Időpont ma 19:04"
izé, én pl. lány vagyok, mégis előfordulok az edzőteremben, a barátnőm meg főleg. akkor most mi menők akarunk lenni, vagy tetszeni a lányoknak?
Én így lettem izmos!!!! Nem kell ahhoz semmilyen kondi terem, meg tömegnövelő étrend vagy mi.
Halottál már az agy izom kapcsolatról?
Élettan ismereteink alapján már tudjuk, hogy az izom építést az izomban található mikro humaniodok végzik!
Ahhoz, hogy ők izom épitésbe kezdjenek az tsh hormon stimulációjára van szükséged! Tudosok kiderítették, hogy ennek a hormonnak a müködését az agyalapi mirigy befojásolja!
Ezek az izom humanoidok működése fokozódik fejjel lefelé lógás közben.
Naponta 1 óra fejjel lefelé lógás havi akár egy kg izom növekedést eredményezhet!
Zsírégetés:
Az izom humaniodok másodlagos funkciója a zsír sejtek bekebelezése, vagy ellen anyag termelése.
Vagyis a zsírégetés és az izom növekedés két eggyüttes folyamat.
Érdemes megrendelned mellé a szunnyadóizom stimulátor 300-ret!
Ezzel kapcsolatban engem keress!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!