Edzesterv 173magas 60kg 17eves sracnak?
Udv!173 magas vagyok 60kg othon edzek mell padom van, egyenes rud es ket 1 kezes allithato sulyzo.4 napot edzek hetente csutortokon kezdem a hetet csutortok, pentek, vasarnap, hetfo edzes napok szombat, kedd, szerda piheno.Eddig nem edzedtem minden izmot mert ithon nincs anyi gyakorlat ra.Pl hat comb vadli nincs az edzestervembe.
Az egesz tobbi izom 2 napra elosztva vagyis csutortok:mell-bicepsz-has pentek:nyak-vall-tricepsz-alkar-has szombat pihi vasarnap hetfo megegyezik csutortok pentekel.valami tanacs hogy jo e vagy rosz es ha rosz hogy lenne jo??Meg azt is gondoltam hogy beveszem a tobi izom csoportot vagyis +meg hat comb vadli.Mondanatok egy valamivel jobb edzestervet oszes izomcsoport legyen benne Elore is koszi!!??
Lábra: guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, egylábas vádli állva. Ezeket lehet egykezessel is, ne keress kifogást!:)
Hát: húzódzkodás, felhúzás, egykezes evezés. Fontos!
Tehát pl: mell-bic, láb, pihi, váll-tric, hát.
de most írtam le:
1nap. mell-bicepsz
2. nap. láb
3. nap. váll-tricepsz
4. nap: hát
Has, vádli mehet többször, ahová neked befér.
Body.Builder.hu - Sárga Kapszula.
hülyegyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!