11/19 anonim válasza:
Az elülső pedig kap melledzésnél is, szóval azt sem kéne sza rrá edzeni. Pont ezért gyenge a vállad, mert túledzed.
12/19 anonim válasza:
Jó ha valaki koksszol elég ha leviszi szemetet attól is nő. Nem ugattalak le csak saját magamból indultam ki. Ha ezzel esetleg bárkit is megsértettem volna akkor elnèzést kérek. Nekem elég gyenge a vállam főleg az elülső én kb 6-8 gyakorlatot csinálok .
13/19 anonim válasza:
Semmi gond, de én pl nem koxolok, ha erre céloztál.
14/19 anonim válasza:
Nem rád céloztam hanem edző teremben dolgozom. Azt látom aki szúrja magát felmegy csinál 3-4 gyakorlatot és jön le. Aki meg keményen nyomja az edzést 2 órát fent van és minden izom csoportra csinál 6-8 gyakorlatot . Szal nem csak magamból indulok ki. Vannak itt olyanok akik már elértek vmit. Nem mondom h nincs igazad sőt nyitott vagyok új információk szerzesere mert érdekel a dolog .
15/19 anonim válasza:
Sosem csináltam 6-8 gyakorlatot egy izomcsoportra, mert óriási baromság. Egyenes útja a túledzésnek. Pont hogy egy naturálnak nem kell ennyi gyakorlat, mert nem tud olyan szinten regenerálódni, mint egy koxos. Szóval alaposan melléfogtál ezzel a szemléletmóddal.
16/19 anonim válasza:
Esetleg ha leirnam az edzestervemet privátba. Át tudnád futni és véleményezni h mit miért csinálnál másképp nem akarom rabolni az idődet tényleg ha csak rá érsz mert érdekelne egy külsős véleménye is. De ha elzarkozol tőle azt is megértem . Üdv gabor
18/19 anonim válasza:
LEHET hogy nem elég intenzíven edzed a vállad és azért gyenge, ezt értdemes átgondolni.
Én 3 gyakorlatot csinálok, egy nyomás, oldalemelés + egy hátsó váll gyakorlat, és ha akarnék se tudnék többet mert már ennyivel meggyilkolom teljesen.
Nem csak saját tapasztalat, az én termemben legtöbben 3-4 gyakorlatot csinálnak és elég szép vállak vannak ott:)
Nem kötekedésből mondom, csak tanács
19/19 Király Péter 1 válasza:
Attól függ hány gyakorlatot végzel e edzésen. Mindenkinél másként reagálnak izmok, én tapasztalatból írom: váll igen is betehető más felső test rész edzésébe hát után "bemelegszik" érdemes így hát, gyakorlatok kezdésein is változtatni kell néha: nem mindig nyakból nyomással szerencsés kezdeni váll edzését, oldalemeléssel, hátsó deltával is, ugye oldalemelést lehet állva, ülve, ferde padon, fekve, csigán is végezni vagy még hagyományos váll edzés végére betenni oldalemelés, állig húzás szuper szettet egyet kifulladásig, hatni fog. Én próbáltam e három izmot együtt edzeni kevés gyakorlattal úgy viszont hatásos, mert vannak olyan edzés tervek amik rövidek attól függ ember mit szeretne. Úgy is lehet hát után a váll elmaradott részét edzed csak - hátsó deltát -. Csak komplett váll után egész tricepsz az ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!