Hogy lehet, hogy lehet látni a pocakomon és az arcomon, hogy híztam de a mérleg nem mutat többet?
Figyelt kérdés
Edzek 2 éve. Kinnvagyok külföldön pihenek és nem edzettem 2 hónapja,ilyenkor mindig eszek stb és felhízok és lehet látni a hasamon is de a mérleg nem mutat többet,hogy lehet?2013. aug. 28. 22:39
1/3 anonim válasza:
velem is ez van, meg már előfordult máskor is. izomból leadsz, de zsírban szedsz fel. annyira már nem aggódom miatta, mert általában elég hamar visszajön amit leadok (izommemória), de közben szarul érzem magam én is jelenleg, de már csak egy hét meló van, utána jön a suli és mellette lehet edzeni :D 18F
2/3 anonim válasza:
Így van, azért nem mutat többet a mérleg, mert izmot vesztettél, miközben zsírosodtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!