Tudnátok bicepsz, tricepsz, váll, mell és hátizom edzéseket (súlyzósat) írni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 18:50
1/7 anonim válasza:
bodybuilder.hu, és ott az edzéstervek! Mindenre edzeni kell, lábra is!
2/7 anonim válasza:
Bálint. Először is a saját súlyoddal edzd magad. minek akarsz te egyből súlyzókkal eldolgozni? ízületeid nem is bírnák, többet ártasz mint használsz vele. juss el 3x25 fekvőtámaszig, 3x25 guggolásig, 3x15 húzódzkodásig. Minimum... a lábemelésről, felülésről nem is beszéltem... szóval, kezd az alapokkal.
3/7 anonim válasza:
tudnék, de millió van a bodybuilder.hu oldalon.
Kezdőknek 3 napos átmozgató teljes testes edzés kell, utána mehet osztott edzés. Nem tudom, hogy mikor kezdted.
Mindenre kell edzeni, lábra is, mivel az elősegíti a felsőtest fejlődését is.
4/7 anonim válasza:
miért menne szét az ízülete a súlyzóktól?? Ne írjunk már baromságot. Ha nem túl nagy súllyal dolgozik és bemelegít rendesen és szabályosan edz, akkor nem megy szét az ízület. Hihetetlen ez a barom tévhit, hogy minden saját testsúlyos emberke leírja, hogy szétmegy az ízület!
5/7 anonim válasza:
Hihetetlen tudatlanság, szektázás uralkodik sajnos a legnagyobb, hivatalos Facebook-os SW csoportban is-sajnos.
6/7 anonim válasza:
Itt pedig most egy jackdaw nevű új válaszoló írogat súlyzó-ellenes válaszokat.
7/7 anonim válasza:
Meg kéne néznetek a csoportban hogyan képesek a csoportban 30 kommentet írni a semmire, aminek a fele körülbelül lövöldözés a ködben. Azt a maréknyi embert, aki segítene, meg lehurrogják. Azóta szoktam már csak nézelődni feljárni, mint itt az egészség és a fogyi kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!