Írnátok ezekkel egy edzéstervet?
Van itthon egy ilyen padom:
Meg még két egykezes súlyzóm, nagyjából 12 kilót tudok rápakolni egyenként. Francia rudam is van, arra nagyjából akármennyit tudok pakolni. A nyomópadhoz tartozó rudat tudnám guggoláshoz is használni.
Ezekre tudnátok tervezni egy teljes testedzést ? Nem egy arzenál de azért egy darabig csak lehet ezzel fejlődni, nem ?
Értem, és a fentebb linkelt képen látható nyomópadon egyáltalán lehet rendesen széles fogással nyomni ? Mert amikor voltam teremben, akkor mintha szélesebben kellett volna megfogni a rudat, és többel is tudtam nyomni. Ezen viszont a tárcsák és a tartórudak közötti rész nekem mintha túl közel lennének hozzám. Tehát teremben tudtam nyomni nagyjából 70 kg-val, itthon ezzel meg csak 58-60 kg-val.
Ja és mi számítana genetic freakre valló teljesítménynek ilyen feltételek mellett ?
Vállszélességnél kicsit szélesebb fogás a jó.
Ha 100 felett nyomnál, az lenne tuti genetika.
Szóval nem vagyok genetic freak ? :(
Köszönöm szépen a válaszaid Montez, a jövőben minden mellbicepsz pózomat neked fogom dedikálni.
Az mit jelent, hogy 70kg-al nyomsz fekve? Max nyomás, vagy sorozatokat csinálsz belőle?
Én is láttam egyébként sok embert, aki 0 edzésmúlttal, összevissza kajálva, sok ivászat mellett is a testsúlyát, vagy többet lazán nyomta fekve. :) Paraszt erő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!