Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Írnátok ezekkel egy edzéstervet?

Írnátok ezekkel egy edzéstervet?

Figyelt kérdés

Van itthon egy ilyen padom:

[link]

Meg még két egykezes súlyzóm, nagyjából 12 kilót tudok rápakolni egyenként. Francia rudam is van, arra nagyjából akármennyit tudok pakolni. A nyomópadhoz tartozó rudat tudnám guggoláshoz is használni.

Ezekre tudnátok tervezni egy teljes testedzést ? Nem egy arzenál de azért egy darabig csak lehet ezzel fejlődni, nem ?

2013. okt. 1. 21:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Értem, és a fentebb linkelt képen látható nyomópadon egyáltalán lehet rendesen széles fogással nyomni ? Mert amikor voltam teremben, akkor mintha szélesebben kellett volna megfogni a rudat, és többel is tudtam nyomni. Ezen viszont a tárcsák és a tartórudak közötti rész nekem mintha túl közel lennének hozzám. Tehát teremben tudtam nyomni nagyjából 70 kg-val, itthon ezzel meg csak 58-60 kg-val.

Ja és mi számítana genetic freakre valló teljesítménynek ilyen feltételek mellett ?

2013. okt. 1. 21:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Vállszélességnél kicsit szélesebb fogás a jó.

Ha 100 felett nyomnál, az lenne tuti genetika.

2013. okt. 1. 21:51
 13/18 A kérdező kommentje:
100 kg felett egy év rendszertelen edzés után, szemét kaján élve ? Van egyáltalán ilyen ?
2013. okt. 1. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Én több ilyen embert láttam már.
2013. okt. 1. 21:56
 15/18 A kérdező kommentje:

Szóval nem vagyok genetic freak ? :(

Köszönöm szépen a válaszaid Montez, a jövőben minden mellbicepsz pózomat neked fogom dedikálni.

2013. okt. 1. 21:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Szívesen.;)
2013. okt. 1. 22:02
 17/18 Osynho ***** válasza:

Az mit jelent, hogy 70kg-al nyomsz fekve? Max nyomás, vagy sorozatokat csinálsz belőle?

Én is láttam egyébként sok embert, aki 0 edzésmúlttal, összevissza kajálva, sok ivászat mellett is a testsúlyát, vagy többet lazán nyomta fekve. :) Paraszt erő. :D

2013. okt. 2. 11:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát abban a teremben speciel négyszer nyolcas sorozatokat csináltam, de azelőtt 1 évig nagyjából tízszer mellezhettem, és akkor még felfelé kerekítettem. Azelőtti évben sem nyomtam sokkal többször, és csak egyféleképpen nyomtam fekve, tárogatásokat is csak rendkívül ritkán csináltam. Nagyjából kétszer háromszor, valami ilyesmi rémlik. Oké rendben, lehet hogy volt az öt is, de a nagyságrend körülbelül ez volt.
2013. okt. 2. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!