Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bicepszre véletlenül, elszámol...

Bicepszre véletlenül, elszámolás miatt 11-12 sorozatot csináltam, nem lesz tőle bajom? Nem lesz túledzés?

Figyelt kérdés

2013. szept. 22. 14:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
mellel együtt edzettem ma
2013. szept. 22. 14:09
 2/11 anonim ***** válasza:
nem lesz. Ez nem egyszeri alkalommal lesz és annyi még nem is vészes, bár nekem elég rá 8-10 sorozat is.
2013. szept. 22. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyetlen alkalomtól? Nem..
2013. szept. 22. 14:10
 4/11 anonim ***** válasza:

szedd már össze magad ember :D

Akkor sem döglenél bele, ha mindig ennyit csinálnál.. A legtöbb hobbigyúrós heti 3x bombázza le 16 (igaz, deréklendítésből indított) sorozattal.

Nem lesz semmi gond :)

2013. szept. 22. 14:11
 5/11 JayC ***** válasza:
100%

respect nektek válaszolók, hogy az ilyen emberekhez van türelmetek. Montez, Te elvégeztél valami dühkezelési tréninget, hogy ilyen hősiesen állod a sarat már évek óta? nem szeretem Bunny stílusát, de már teljesen megértem, hogy ilyen stílusban válaszol, én is olyanokat tudnék ide írni, hogy egy életre ki lennék tiltva. :)

peace

2013. szept. 22. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam úgy válaszolni néha, de nem az ilyen kérdéseknél, hanem ha leírok valamit és utána kötekedés van.
2013. szept. 22. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem már egyszer kitiltottak pont az ilyen stílus miatt:)
2013. szept. 22. 15:02
 8/11 *Glissade* ***** válasza:
67%

Nekem az jutott eszembe, hogy nem lehetett túl kemény edzés, ha elszámolta a gyakorlatok menyiségét:)

Nem, hogy a sorozat végét várta volna, még repetázott egyett:D

Valami itt nem stimmel:)))

2013. szept. 22. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:
JayC: én mindig is úgy voltam vele, hogy nem baj ha valaki hülyeséget kérdez, csak legyen vevő az új infókra/ne állítsa azt, hogy neki van igaza abszurd helyzetekben :)
2013. szept. 22. 17:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Én meg inkább a legtöbbször már csak elmegyek az ilyen kérdések felett, amit, ha nem unatkozna ennyire, ki sem írt volna a kérdező.
2013. szept. 22. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!