Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Felkarra hány gyakorlat?

Felkarra hány gyakorlat?

Figyelt kérdés
Minden izomra edzek rendesen de a felkarom le van maradva jócskán! Milyen gyakorlatokat ajánlotok tricepszre és bicepszre amik legjobban növelik a felkarom méretét ? És hány sorozat ismétléssel nyomjam ?
2013. szept. 17. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Én bicepszre és tricepszre is heti egyszer edzem. Mindkettőre 3-3 gyakorlat, gyakorlatonként 3 munkasorozat, sorozatonként 8-12 ismétlés. Változatatom hetente a gyakorlatokat, persze nem mindig mindet, de mindig valamelyik helyére más megy és a sorrendet is varálom.

Bicepszre ezek közül megy 3 edzésenként: állva rúddal (lehet francia rúd is), scott pados (egykezessel is) állva egykezessel beforgatós, kalapács, koncentrált, szűk fogású húzódzkodás arc felé néző tenyérrel.

Tricepsz: szűk fekvenyomás, fekve homlokra engedés, ülve tarkóhoz egykezessel, hátsó támaszos tolódzkodás, csigás lenyomás, lórúgás, állva francia rúddal tarkóhoz engedés.

2013. szept. 17. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Így jó szted ?

Bicepsz:

Állva francia rúddal 15-12-10-8-6

Koncentrált bicepsz (vagy egykezes bicepsz ülve) 3x10

Tricepsz:

Homlokra engedés 15-10-10-8-6

Koncentrált tricepsz (vagy lórúgás) 3x10

2013. szept. 17. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, de ha tudod, akkor te is variáld néha a gyakorlatokat.
2013. szept. 17. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó lesz, de változtatni kéne, én pl minden edzésen változtatok, sorrendet minimum.
2013. szept. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!