Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet így tárogatni, mellizmot...

Lehet így tárogatni, mellizmot fejleszteni?

Figyelt kérdés

Otthon vannak egykezes súlyzóim. Mellizmot is szeretnék fejleszteni, de nincs fekpadom, meg olyan felület se, ami olyan keskeny lenne.

Arra gondoltam, hogy tárogatni lehetne e úgy, hogy az egyik kézisúlyzóra annyi súly teszek, amennyivel dolgozni szeretnék, a másikra meg nagyobb súlyt, amivel nem tudnék dolgozni.

Úgy gondoltam, hogy van az ágyam, ami nagy felületű. Az ágy szélére feküdnék úgy, hogy az egyik karom le tudjon lógni úgy, mintha fekpadon feküdnék. A másik kar nyilván nem tud lelógni. Nos, innentől a nehezebbik súly megy a nem "lógós" karra ellensúlyként, a másik kézzel meg csinálnám a rendes súllyal a tárogatást, tehát egykezes tárogatás lenne. HA végeztem arra a kézre, akkor megfordulok, cserélek, és úgy fogom csinálni a másik kezemmel is a gyakorlatot.

Remélem érthető, amit leírtam.

2013. szept. 17. 13:11
 1/5 Osynho ***** válasza:
Ez vicces volt. :) Inkább menj terembe szerintem. :)
2013. szept. 17. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:

ez nagyon balesetveszélyes.

az első nyavalya amit összefogsz szedni egy durva izomhúzódás lesz majd.

ezt a gyakorlatot nem így találták ki, mint ahogy te csinálod.

arról nem is beszélve, h a fizikához sem sokat értesz.

pont a gerinced mentén, egy erő fog így keletkezni, ami csavarodásra késztetheti a gerincet, hosszútávon tuti gerincferdülés a vége.

ezt amit írtál felejtsd el, de nagyon gyorsan!

2013. szept. 17. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
ugyan így csinálom itthon és látványosan fejlődött a mellizmom. szóval nem rossz, de ha te teheted menj kondiba.
2013. szept. 17. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ilyen hátulról kézen állva fül mellől indított gyakorlatokkal bohóckodni.:) Nyilván jobb, mint a semmi, de inkább vegyél egy normális padot, vagy még inkább menj le terembe.
2013. szept. 17. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézz körül, egyetemi termek, vagy kis garázstermelk már vannak havi 3000 ft körül! Ez így nagyon veszélyes lenne!
2013. szept. 17. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!