A fekvőtámaszokkal jól lehet fejleszteni a mellizmokat? Mint pl a budybuilldereknél
Saját testsúlyos edzéssel nem tudod annyira kitolni a maximum potenciálodat, mint súlyzóssal, ha az izomtömegről van szó.
Mellesleg a fekvenyomó versenyre sem fekvőtámaszokkel szoktak készülni. Tehát így, hogy hozzátetted a második mondatot is, a válasz: nem.
De egyébként a saját testsúlyos edzés is elég jó, de ne akarj vele ugyanazokra a babérokra törni, mint a bb-k.
Én 20-éve nyomom a fekvőtámaszokat különbőzö nehézségi szintekkel.Van amikor a feleségem űl a hátamon:D
Elég tekintélyes mellizmokat fel lehet épiteni,de valóban egy testépitőnek sokkal gyorsabban és látványosabban megy a tömeg növelés.
Jó gyakorlat rengeteg nehézségi szinttel. Engem ez fogott meg a saját testsúlyosban hogy egyes gyakorlatoknak rengeteg nehézségi szintje van.
Persze ettől egy testépítő mellizmát nem lehet elérni kivéve ha az előttem szóló alapján csinálod. Én az öcsémet ültetem a hátamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!