Ehetem a zsemlét csirkesonkával (nem Magvas) Tömegnöveléskor? (kiszámolt étrendem van)
Figyelt kérdés
És mégvalami összeállitottam egy tömegnövelő étrendet 6 honapig szeretnék tömegelni .Milyen idöközönkétnt csináljak uj étrendet?2013. szept. 15. 21:47
11/19 anonim válasza:
Proteinnel és vízzel, ahogy más is teszi.
50g túró,pedig lópikula, legyen kb 150g.
12/19 A kérdező kommentje:
150 ? Az igen meg probálom hátha soikerül:)Ja és akkor iszom proteinnel. Köszönöm a válaszokat
2013. szept. 15. 22:45
13/19 anonim válasza:
Nincs mit, a 150g túró az csak kb 20g fehérje. Ennyi azért kellene estére.
14/19 anonim válasza:
zabpehely, felöntöd vízzel berakod mikróba kb 1 percre, ettől pépes és langyos lesz, utána ízesíted izlés szerint, proteinnel édesítővel, mézzel, kakaóval... én nutellával szeretem nagyon...
15/19 A kérdező kommentje:
Bocs hogy ilyen fárasztó vagyok még azt szeteném kérdezni igy proteinel a gabonapehejel nem hajt meg ?mert nem lenne jo iskolába rám jönne:)
2013. szept. 15. 22:54
16/19 anonim válasza:
tejjel inkább meghajt, mint proteinnel.
17/19 anonim válasza:
Én a 4 zsemléből kettőt lecserélném a barna kenyérre és egy-egy főtt tojással enném meg suliban, vagy ha úgy nem tudod tedd a zsemlébe a főtt tojás szeleteket a barna kenyérre pedig a sonkát ha úgy jobban boldogulsz vele.
Azért egy kis paradicsomot/paprikát vagy uborkát is tehetnél bele.
Estére ehetsz még tonhal konzervet sós lében is, jó megoldás és könnyű.
18/19 anonim válasza:
Zsemle helyett rizs. A tömegnövelés nem azt jelenti hogy a legs.za.rabb búzát kell enni, ami tele van gluténnal.. Sokkal jobb, tűrhetőbb keményítő források is vannak, csak látom itthon ennek még nincsen trendje.
19/19 anonim válasza:
picit több hús kellene, de majd látod magadon hogy fejlõdsz vagy nem. . fõleg a ch-val kell ráérezni, nekem fiatalon sokkal több kellett mint most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!