Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzés és Úszás? (lent)

Fegyencedzés és Úszás? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Heti háromszori úszással és fegyencedzéssel szeretnék elérni egy kb úszókéhoz hasonló testalkatot. Az úszások időpontjai megvannak: péntek, szombat (délelőtt) és hétfő.

A kérdesem az, hogy hogyan lehetne elosztani emellett a fegyencedést is? Már vagy 4 hónapja edzek, súlyzóval és részben fegyencedzéssel, volt eredménye is, de viszonylag sokáig tartott egy edzés (kb 1,5 óra) ezért szeretném lerövidíteni mert pl fegyencel csak 40 perc lenne és ez kevésbé terhel meg.

182cm és 68-69 kg Vagy 4-5 kg jött föl nagyon kevés zsírral, de a kajára csak 1 hónapja figyelek. (Sajnos későn olvastam utána)

Én így osztottam el:

Hétő: úszás

Kedd: fekvőtámasz kézenállásban-híd

Szerda: láb-fekvőtámasz

Csütörtök: pihi

Péntek: Úszás

Szombat: Úszás

Vasárnap: húzódzkodás-lábemelés

Soknak tűnik, de az úszást másnapra kiheverem. azt szeretném tudni, hogy így jó lenne-e?

2013. szept. 8. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Te érzed. Ha az izomláz nem akadályoz, akkor szerintem jó.

Alapvetően jó, hogy a mellednek van 2 napja pihenni a fekvőtámasz után.

De kell egy jó étrend, és számolj az elvesztett energiával.

2013. szept. 8. 16:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos kiszámolt étrendem nincs, de minden nap olyan kajákat eszek amiben tudom, hogy sok a szénhidrát és a fehérje. (rizs, zabpehely, csirke, hal stb.) É amióta elkezdtem figyelni mindjárt fel is jött néhany kg.
2013. szept. 8. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!