Szerintetek mit válasszak? Lehetőleg normális és tapasztalt emberek véleményére lennék kíváncsi.
Sziasztok!
16 éves vagyok, 182cm és 69kg.
Az lenne a kérdésem ahoz hogy majd hivatásos katona legyek mire menjek rá(fegyencedzés vagy hagyományos súlyzós)?
Sima naturálba álljak neki vagy szedjek valamit?
A tapasztaltabb válaszolóktól szeretnék valamiféle edzéstervet is ha lehetséges.
Jah igen elfelejtettem!
Kb fél év alatt szeretnék valami tisztességes erőt összeszedni mert ugye ezt megköveteli a suli. Ilyen 2-3év alatti eredmény nekem már kicsit késő lesz
Ezt akkor sem tudod siettetni.
A fegyenc jó lehet, mellé még valami állóképességi edzés, de azt javasolnám, hogy inkább menj rá azokra a gyakorlatokra, amiből majd felvételizni fogsz. A futás, fekvőtámasz, fekvenyomás, húzódzkodás alapok szoktak lenni az ilyen szerveknél, valahol még úszás, kötélmászás, szakítás is, de mondom, nézz utána és többet fogsz tudni.
Rendben, kösszi megpróbálok valamilyen normális erőlétet összekapni.
Amúgy heti hányszoros edzést ajánlasz?
3-4 edzés elég. És én felosztanám, hogy pl lenne egy A és egy B napom. A nap: mell-hát-váll, B nap: láb, kar, has.
És akkor ha 3 nap edzel: A-B-A, másik héten: B-A-B
aha, értem
Nagyon szépen köszönöm a segítségedett Montez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!