Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek mit válasszak?...

Josa kérdése:

Szerintetek mit válasszak? Lehetőleg normális és tapasztalt emberek véleményére lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok, 182cm és 69kg.

Az lenne a kérdésem ahoz hogy majd hivatásos katona legyek mire menjek rá(fegyencedzés vagy hagyományos súlyzós)?

Sima naturálba álljak neki vagy szedjek valamit?

A tapasztaltabb válaszolóktól szeretnék valamiféle edzéstervet is ha lehetséges.

2013. szept. 7. 20:48
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Jah igen elfelejtettem!

Kb fél év alatt szeretnék valami tisztességes erőt összeszedni mert ugye ezt megköveteli a suli. Ilyen 2-3év alatti eredmény nekem már kicsit késő lesz

2013. szept. 7. 20:53
 2/15 anonim ***** válasza:

Ezt akkor sem tudod siettetni.

A fegyenc jó lehet, mellé még valami állóképességi edzés, de azt javasolnám, hogy inkább menj rá azokra a gyakorlatokra, amiből majd felvételizni fogsz. A futás, fekvőtámasz, fekvenyomás, húzódzkodás alapok szoktak lenni az ilyen szerveknél, valahol még úszás, kötélmászás, szakítás is, de mondom, nézz utána és többet fogsz tudni.

2013. szept. 7. 21:00
 3/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszi
2013. szept. 7. 21:46
 4/15 A kérdező kommentje:
futni mondjuk azt szoktam rendszeresen
2013. szept. 7. 21:54
 5/15 anonim ***** válasza:
Én kombinálnám a súlyzós és a saját testsúlyos edzést.
2013. szept. 7. 22:34
 6/15 A kérdező kommentje:
hát én most naponta futok meg per pillanat 2db 14kg-os súlyzóm van és elkezdek fekvőzni is
2013. szept. 7. 22:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasz, fekvőtámasz kézállásban, guggolás, húzódzkodás, tolódzkodás, lábemelés függeszkedve, hídtartások. Ezek a saját testsúlyos alapgyalorlatok. Ezt kiegészíted súlyzóssal.
2013. szept. 7. 22:48
 8/15 A kérdező kommentje:

Rendben, kösszi megpróbálok valamilyen normális erőlétet összekapni.

Amúgy heti hányszoros edzést ajánlasz?

2013. szept. 7. 22:50
 9/15 anonim ***** válasza:

3-4 edzés elég. És én felosztanám, hogy pl lenne egy A és egy B napom. A nap: mell-hát-váll, B nap: láb, kar, has.

És akkor ha 3 nap edzel: A-B-A, másik héten: B-A-B

2013. szept. 7. 22:55
 10/15 A kérdező kommentje:

aha, értem

Nagyon szépen köszönöm a segítségedett Montez!

2013. szept. 7. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!