Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek mit válasszak?...

Josa kérdése:

Szerintetek mit válasszak? Lehetőleg normális és tapasztalt emberek véleményére lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok, 182cm és 69kg.

Az lenne a kérdésem ahoz hogy majd hivatásos katona legyek mire menjek rá(fegyencedzés vagy hagyományos súlyzós)?

Sima naturálba álljak neki vagy szedjek valamit?

A tapasztaltabb válaszolóktól szeretnék valamiféle edzéstervet is ha lehetséges.

2013. szept. 7. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2013. szept. 7. 22:59
 12/15 A kérdező kommentje:

Még 1 kérdésem lenne :D

Mellre a tárogatón kívül még milyen gyakorlatok vannak(bocsi de ezekben még nem vagy teljesen jártas)?

2013. szept. 7. 23:05
 13/15 anonim ***** válasza:
széles fekvőtámasz
2013. szept. 8. 10:40
 14/15 anonim válasza:

Nem tudom, hogy a hivatásos alatt mit értesz, a tiszti fősulit vagy a hivatásos tiszthelyettesit bár a követelmények szerintem mindenhol ugyan azok. Az hogy egy gyakorlatból mennyit kell teljesítened az ugyebár a kortól változik, hogy milyen csoportba kerül az ember de ennek utána kell nézni, hogy hogy van. Én igazából egyáltalán nem ajánlom, hogy elmenjél katonának.

A felvételin van futás (3200m), fekvőtámasz vagy húzódzkodás ez elvileg választható és felülés. Ezekre mindenképpen gyúrjál rá mivel elég szigorúan nézik hogy helyesen hajts végre a gyakorlatot és ha nem nyújtod ki a kezedet teljesen fekvőnél vagy ha nem mész le addig amíg egy ököl befér a melled és a padló közé akkor már nem is számolják bele. Úgy hogy szerintem a saját testsúlyos gyakorlatokra fordítsál nagyobb figyelmet de mehet mellette a súlyzós edzés is. Táplálékkiegészítőt meg simán szedhetsz, ártani nem fog.

Mellere saját testsúlyos gyakorlatokból van a fekvőtámasz ez lényegébe rengeteg féle variációba plusz még a tólódzkodás. Súlyzós edzésbe meg a fekvenyomás, 30/45 fokos nyomás, áthúzás, kereszthúzás csigán ezt is lehet több fajta képpen meg még egy rakás gép de ezt konditerem válogatja.

2013. szept. 8. 12:21
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát figyelj én úgy vagyok hogy amíg ki nem próbáltam a katonaságot és én azt nem mondom hogy ez nekem sok addig nem mondok le róla.

Konditerembe nem megyek mert koleszba meg itthon van elég eszköz amin eljátszhatok.

Egyébként kösszi szépen:)

2013. szept. 8. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!