Szerintetek mit válasszak? Lehetőleg normális és tapasztalt emberek véleményére lennék kíváncsi.
Sziasztok!
16 éves vagyok, 182cm és 69kg.
Az lenne a kérdésem ahoz hogy majd hivatásos katona legyek mire menjek rá(fegyencedzés vagy hagyományos súlyzós)?
Sima naturálba álljak neki vagy szedjek valamit?
A tapasztaltabb válaszolóktól szeretnék valamiféle edzéstervet is ha lehetséges.
Még 1 kérdésem lenne :D
Mellre a tárogatón kívül még milyen gyakorlatok vannak(bocsi de ezekben még nem vagy teljesen jártas)?
Nem tudom, hogy a hivatásos alatt mit értesz, a tiszti fősulit vagy a hivatásos tiszthelyettesit bár a követelmények szerintem mindenhol ugyan azok. Az hogy egy gyakorlatból mennyit kell teljesítened az ugyebár a kortól változik, hogy milyen csoportba kerül az ember de ennek utána kell nézni, hogy hogy van. Én igazából egyáltalán nem ajánlom, hogy elmenjél katonának.
A felvételin van futás (3200m), fekvőtámasz vagy húzódzkodás ez elvileg választható és felülés. Ezekre mindenképpen gyúrjál rá mivel elég szigorúan nézik hogy helyesen hajts végre a gyakorlatot és ha nem nyújtod ki a kezedet teljesen fekvőnél vagy ha nem mész le addig amíg egy ököl befér a melled és a padló közé akkor már nem is számolják bele. Úgy hogy szerintem a saját testsúlyos gyakorlatokra fordítsál nagyobb figyelmet de mehet mellette a súlyzós edzés is. Táplálékkiegészítőt meg simán szedhetsz, ártani nem fog.
Mellere saját testsúlyos gyakorlatokból van a fekvőtámasz ez lényegébe rengeteg féle variációba plusz még a tólódzkodás. Súlyzós edzésbe meg a fekvenyomás, 30/45 fokos nyomás, áthúzás, kereszthúzás csigán ezt is lehet több fajta képpen meg még egy rakás gép de ezt konditerem válogatja.
Hát figyelj én úgy vagyok hogy amíg ki nem próbáltam a katonaságot és én azt nem mondom hogy ez nekem sok addig nem mondok le róla.
Konditerembe nem megyek mert koleszba meg itthon van elég eszköz amin eljátszhatok.
Egyébként kösszi szépen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!