Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető, majdnem szerelem. Teherbeesés! Mit tegyek? Csajok, pasik normális véleményére számítok! 28/ L
Sztori itt van,nem írta ki valamiért :/
3 éve vagyok "együtt" egy normális pasival,mindketten szinglik vagyunk,mikor megismerkedtünk még nem voltunk. Mindkettőnknek van az előző kapcsolatából 1-1 kisfia. Az én titulusom szerető,mert ezt többször is kihangsúlyozza ,hogy nem engem szeret és hogy ez csak szex. A 3 év alatt én ezt már elfogadtam,jó így nekem is ,bár szívesen megpróbálnám vele igazi kapcsolatban bármikor! A baj az,hogy teherbe estem! Neki nem mondtam el és nem tudom mit tegyek?? Igazából rettegek az abortusztól,de nem lenne ésszerű megtartani a kicsit még ha imádja is a gyerekeket,ezért én már a szükséges lépéseket megtettem ez ügyben. De vele mi legyen? Joga lenne tudni végül is ,de szerintem úgysem szeretné megtartani ,akkor miért? Félek ,hogy ha megmondom elveszítem,vagy úgy reagál ,amivel megbántana ,és félek attól is ,hogy ha nem mondom meg és utána derül a dologra fény ,akkor nagyobb lesz a baj! Ti mit tennétek? Elmondanátok vagy nem? Egyébként nem vagyunk már gyerekek,ő is már 35.
Járetam hasonló kapcsolatban.
Én azt javaslom, üljetek le és beszéljétek meg.
Ha együtt megtartanád a babát, akkor legyél nyitott.
Beszéld meg vele, hogy tőle függ megtartod-e.
Nyilván nem tőle függ, de ezt neki nem kell tudnia.
Ez azért jó, mert nem veszted el, és kiderül valójában mit érez irántad, és ki vagy neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!