Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerető, majdnem szerelem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető, majdnem szerelem. Teherbeesés! Mit tegyek? Csajok, pasik normális véleményére számítok! 28/ L

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 16:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Csak testi kapcsolat igen. Ő nem akart mást. A 3év alatt egyszer szórakoztunk együtt,akkor sem egymásba "gabalyodva"de aztán mások előtt nem vállaltuk fel egymást,mivel jobbnak láttuk így. Teljesen véletlen volt ez a baba! :(
2012. márc. 4. 16:53
 12/23 anonim ***** válasza:

"nem vagyunk már gyerekek"

Akkor üljetek le és beszéljétek meg! Még az is lehet, hogy összeköt végre titeket a gyerek. Úgy értem, hogy felszínre kerülnek az ő elfojtott gyengéd érzelmei irántad. Sosem lehet tudni.

2012. márc. 4. 16:54
 13/23 anonim ***** válasza:
egy beszélgetést megért! Te szeretnéd ezt a gyerköcöt? vagy sem? ha már magadban tudod biztosra a választ akkor tárd ki elé a lapokat és beszéljetek!
2012. márc. 4. 16:58
 14/23 A kérdező kommentje:
Én csak azért nem akarom,amiért Ő csak szex miatt van velem. De ezek a féltékenységei megingatnak,mert ilyenkor az van bennem hogy lehet mégis érez irántam valamit.....de lehet csak tényleg fél ,hogy elveszíti a biztos partnerét és csak addig vagyok jó,míg meg nem találja az "igazit" . Hülyén hangzik de ilyen érzések kavarognak bennem. Ezért hajlok jobban az abortusz felé ,de most már kezdenek a kommentelők elbizonytalanítani,lehet mégiscsak beszélnünk kellene róla.....
2012. márc. 4. 17:02
 15/23 anonim ***** válasza:

azzal hogy beszéltek még nincs eldöntve semmi!

Mivel lett ez másabb mint az összes többi alkalmatok?Úgy értem hogyan sikerült hogy összejött?

2012. márc. 4. 17:08
 16/23 A kérdező kommentje:
Sosem szedtem gyógyszert ,megoldottuk anélkül és bíztam benne, nem is volt baj sosem. Együtt alvás sosem volt,vagy ő jött vagy én mentem ,de pár óra együtt töltött után mindenki hazament ,saját ágyában töltötte az éjszakát. Ehhez is ő ragaszkodott. De akkor este kicsit iszogattunk,volt egy mély beszélgetésünk,rám nézett megkérdezte nálam aludhat e ,persze igent mondtam és a többi magától jött,valahogy nem foglalkoztunk akkor semmivel......de mivel sosem estem teherbe akkor sem ijedtem meg. Felelőtlen voltam!
2012. márc. 4. 17:16
 17/23 anonim ***** válasza:

egy kis pia és lám jön gyerek.. :) (Bocsi de kihagyhatatlan volt.. :) )

mennyi időd van még az abortuszig? Lehetséges lesz még egy piás estétek.. :)És akkor felszabadultan tudok beszélgetni mindenről!!!

2012. márc. 4. 17:23
 18/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, én is azt mondom, üljetek le és beszéljétek meg!

A féltékenysége tényleg sok mindent jelenthet, de lehet szimpla birtoklási ösztön is, ez ne vezessen félre. Ha azért elhagy, mert terhes vagy, akkor jobban is jársz, ha nem lesz része az életednek. :/

Azzal számolnod kell, hogy mivel nem a párod az illető, a terhek legnagyobb része rád esik majd, akárhogyan döntesz. Ha elveteted akkor azért, ha megtartod akkor meg azért. Sajnos nem túl rózsásak a kilátásaid ami azt illeti. Neked kell tudni mérlegelni, hogy ha megtartod, akkor mire számíthatsz, de ehhez beszélned kell a szeretőddel. Azt semmiképpen sem javaslom, hogy a tudta nélkül elvetesd, mert joga van tudni a dologról. Attól függetlenül, hogy nem vagytok egy pár, kérheted és igényelheted a támogatását emberileg, elvégre a gyerek fogantatásánál ugyebár ő is jelen volt.^^

2012. márc. 4. 17:28
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Beszélj vele, de egyvalamire nagyon figyelj! Még véletlenül se érezze azt, hogy meg akarod őt fogni a gyerekkel! Mert ezzel garantáltan és véglegesen elveszíted!

Mondd el neki őszintén, hogy becsúszott, te magad elvetetnéd, mert hát mégis mire vállalnád be?! (Ezt egyébként magam is így gondolom, nem ismered azért túlzottan a pasit, és a hozzáállása, valljuk be, nem túl szimpatikus - fel nem vállal, de azért birtokolni akar!)

Szóval mondd el neki, hogy szeretné, ha tudna róla, és nem akarsz nélküle dönteni, de nem vársz tőle semmit, ha ő is egyetért, akkor elveteted.

Ha ezt nem hangsúlyozod, nagyon megutálhat!

2012. márc. 4. 18:44
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Teljesen véletlen volt ez a baba! :("

Véletlen a nagy büdös lóf.aszt.

Felelőtlen idióták voltatok mind a ketten, és most csodálkozol, hogy iszod a levét.

Komolyan mondom felforr az agyvizem, mikor ilyet olvasok, hogy "véletlen".

Tudod mi a véletlen? Ha kiszakad az óvszer, az ember vesz be tablettát és még úgy is teherbe esik. Nah arra már esetleg rá lehet fogni, hogy véletlen.

Az nem véletlen, ha szánt szándékkal cseszel védekezni!!!!

2012. márc. 5. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!