Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, komoly kapcsolatban gondolkozó fiúk véleményére vagyok kíváncsi: az alábbi dolgokkal gondban lennétek?
Nem lenne zavaró, hogy a barátnőtök rúdtáncot tanulna, hobbiból - versenyszerűen?
És az, hogy szereti az extrém sportokat? Ti mennyire lennétek bevonhatóak ezekbe?
nevezz régimódinak, de a rúdtáncnak nem örülnék. Szerintem, az egyetlen aki előtt a barátnőm rúdtáncoljon az én vagyok...
extrém sportokban meg benne vagyok, sőt én is szívesen csinálnám :)
19/F
J válasza
Engem nem zavarna, sőt örülék neki hogy ilyen vagány, extrém sortokat meg én is szívesen kipróbálnák.
28F
a rúdtáncra az elején biztosan furán néznék, de ha kialakulna a kellő bizalom akkor nem törődnék vele. bár nem tudom azt miért is kell tanulni?!
az extrém sporttal nincs semmi gond, a sport jó.
rúdtánc egy ribis jellemre utal,extrém sportnak te mit értesz?
a sport ok,de a rúdtánc az nem gyere be nálam.
Na, a sakk és a póker után már a rúdtánc is sport?
Amúgy talán konzervatív vagyok, de engem igen is zavarna. Az a csaj, akit ez érdekel a számomra egyértelműen ribanc, vagy legalább is hajlamos rá.
Ameddig ruha marad és nincs tapi meg flörtölgetés, addig oké, csak ez nehezen elkerülhető. De ha betartja ezeket a szabályokat akkor még büszke is leszek rá:D az extrémsport csak óvatosan, de egyébként mehet én is szívesen részt vennék benne.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!