Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 éves nö egy 19 éves fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves nö egy 19 éves fiúval szerintetek gondolkodhat komoly kapcsolatban. A lány már lassan családot szeretne. SOS. Lécci véleményeket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 23:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
19 éves fiú még túl fiatal szerintem a családalapításhoz
2011. febr. 13. 23:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Fiatal a fiú nagyon.
2011. febr. 13. 23:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom.Nagyon komoly fiu a korához képest,de szerintem sem életbiztositás,hiába szereti a lányt.
2011. febr. 13. 23:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a 25 éves lány vagy a 19 éves fiú?

Szerintem a 19 éves fiú még nem szeretne gyereket. Komoly kapcsolat lehet köztük de gyerek nélkül. Szerintem beszéljétek meg, gondolom te vagy a 25 éves nő. Ha tudsz várni pár évet a gyerekkel vagy ő szeretne gyereket akkor lehet köztetek komoly kapcsolat, de ha egyikőtök se enged akkor nem.

2011. febr. 13. 23:47
 5/12 A kérdező kommentje:
A barátnöm.A fiú most mond mindent,de sztem nem lehet erre alapozni.Túl fiatal még és elötte az élet.A másik,h nagyon jóképü tapadnak rá a lányok.Nemtudom h segitsek neki...........:(
2011. febr. 13. 23:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha én kérdezek K...vára csak félmondatokat kapok segitsetek már lécci kiv vagyok több ember véleményére
2011. febr. 14. 00:15
 7/12 anonim ***** válasza:

ö..öhhhm nem van szó itt éppen??? xD

de most komolyan?

Megkérdezhetem a kedves kérdezőnk keresztnevét?

nagyon érdekelne??

Am ha még nem is rólam van szó pont ugyanebben a szituban voltam mondjuk nem 19 hanem 20 voltam,megvolt mindenem amire szükségem lehetett ugyanígy egy 25 éves hölgyről volt szó nálam is.És igen én bevállaltam volna egy babyt.

Nekem már gondolat is tetszik.

Egyébként bátyám 19 évesen lett apa és pont róla nem gondoltam volna hogy jól elvan a kicsikkel.

na tessék ki gondolta volna

Ha komoly gondolkodású az a fiú is akiről szó van sztem ott sem lesz gond fő hogy szeressék egymást :)

2011. febr. 14. 01:12
 8/12 anonim ***** válasza:
javítanék:előzőből kimaradt az elején. NEM RÓLAM VAN ITT SZÓ xD
2011. febr. 14. 01:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Inkább te a keresztneved kezdöbetüjét:)
2011. febr. 14. 01:35
 10/12 anonim ***** válasza:
30 alatti férfitől ne várj nősülési hajlandóságot, mert az esélytelen! Időkorlátos kapcsolatra lehet hogy jók vagytok, de ebben meg is áll a dolog. Inkább keress magadnak egy 25-30 évest!
2011. febr. 14. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!