Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, komoly kapcsolatban gondolkozó fiúk véleményére vagyok kíváncsi: az alábbi dolgokkal gondban lennétek?
Nem lenne zavaró, hogy a barátnőtök rúdtáncot tanulna, hobbiból - versenyszerűen?
És az, hogy szereti az extrém sportokat? Ti mennyire lennétek bevonhatóak ezekbe?
Rúdtánc mint alakformáló tevékenység teljesen jó, több lányismerősöm csinálta. Ha lányok között gyakorolná az illető edzés szerűen és nem látnák férfiak, akkor nem zavarna.
Extrém sportokat imádom nézni, de nem csinálnám.
:) Itt van egy kis félreértés. Nem bárokba lépek fel, hanem a táncterem négy fala között edzek, tehát pasik ott nincsenek :)Nem rúdtáncos vagyok, nem keresem ezzel a kenyerem. Ez egy sport. Egyébként sokkal keményebb, mint bármely alakformáló edzés, de ezek szerint nem láttatok még professzionális előadást.
Mert ahogy a profik csinálják, az művészet, és nem a szexről szól. Annyira erotikus csak, mint bármely más tánc, ahol nők ügyességét és izmos alakját nézegetni lehet. Én inkább a baletthoz és az akrobatikához hasonlítom.
És sokkal kevésbé erotikus, mint az öltánc vagy a go-go.
Mielőtt ítélkeztek, légyszi nézzétek meg az IGAZI rúdtáncosokat, ne azokat, akik a rúd körül pötyögnek, néha felmásznak rá, prödülnek és csúsznak egyet, és kész :D
Nagyon komoly sport, és nekik van a legjobb testük, mert acélos izmok kellenek hozzá (kivéve, ha csak kurvulni akar a csaj, ahhoz tényleg nem kell komoly erőnlét, de az nem is megy versenyekre). Inkább linkelek nektek, hogy lássátok, miről van szó.
Nah, itt van még kettő: azért látszik ugye, hogy ha a lovaglás sport, akkor a rúdtánc pláne az (van viszonyítási alapom), és azért a test is beszél :)
http://www.youtube.com/watch?v=CG7xynptfeg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=O3-Y6o3Y3RM
De ebben én kész vagyok kompromisszumra. Fellépni szórakozóhelyen kizárt, ha csak nem verseny, de annak ugye más jellege van.
TEHÁT NEM ILYEN:
http://www.youtube.com/watch?v=2NrYhxq551Q
az ilyentől rosszul vagyok...
De ez már bizony sport :) Rendes versenyek vannak, ahol nem azt nézik, hogy milyen gyorsan áll fel a közönség f.ka, hanem hogy hogyan vitelezik ki a pozíciókat, az előadás bonyolultságát, dinamikáját, a stílust, az ötleteket, a kreativitást, stb. Teljesen erőre, állóképességre megy rá az egész. Tehát a te definíciód szerint is sport, bár a tiéd elég mesterséges definíció.
De arra is rájöttem, hogy mindenki kapásból a table dance-re gondolt, azért volt a félreértés :) Amiről én beszélek, az pole dancing, és ott nincs vetkőzés, nincs striptease, ott a rúdon kell alakítani, és csak kevés erotika van benne. Inkább szép és látványos. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!