Lehet ugy tömegetnövelni, hogy kockás maradjon a hasam?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve edzek...59 röl felmentem 64 re,nem kardioztam,de a hasam még kockás...telepedett rá egy kicsi zsir,de szeretném ha tömegelés alatt is látszodjanak. :) De lehet hogy hüjeségeket beszelek és lehetetlen...2013. aug. 24. 14:22
11/21 anonim válasza:
Így van, jó éjt ezen nem kell összeveszni és megsértődni.
12/21 anonim válasza:
Páran nálunk is féltik a kockás hasukat, és úgy próbálnak tömegelni, de az a helyzet hogy õk elég vékonyak is maradnak, még cucc mellett is. .. nem tudsz elég izmot felszedni, de lemegy utána gyorsan a felesleg, a kaján múlik minden, de próbálkozni lehet:-)
13/21 anonim válasza:
Így van, ha nekem nem hiszel tegnapi vitatkozó, akkor xabira hallgathatsz, ő versenyző és elég jó formában van.
14/21 anonim válasza:
Arra nem tok rájönni hogy minek kockás has. Szépnek nem szép, egészségesnek nem egészséges, megtartani nehéz.
15/21 anonim válasza:
Sztem elég ha izmos a has, a zsír alatt legyen izom, ne legyen szar lógós öregemberes has :D
16/21 anonim válasza:
Én lennék a tegnapi "vitatkozó"!
Nem azt írtam, hogy kockahassal ugyanúgy lehet tömegelni, mintha nem foglalkoznál a feljövő zsírral.
Én csak annyit írtam, hogy nagyon lassan, de lehet!
17/21 anonim válasza:
te lennél, most is vitatkozol. :) Na mindegy, jó edzést neked is, álmodozni persze szabad.:)
18/21 anonim válasza:
De akkor te is vitatkozó vagy Montez!
Mivel nem egyedül vitatkozok, hanem veled!
Tisztellek, hogy 28 éve nyomatod az edzéseket, de azért ex cathedra kijelenti, hogy valami nem lehetséges csak azért mert neked nem sikerült. Hát ez szerintem egy kicsit beképzelt dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!