Lehet ugy tömegetnövelni, hogy kockás maradjon a hasam?
Minden tiszteletem a tied Montez!
De magyarázd már meg nekem, hogyha én nekem kocka hasam lenne (sajnos nincs) és elkezdenék nagyon visszafogottan tömegelni, majd mikor észlelném, hogy kezd jönni egy kis zsír is rögtön nagyon lassan szálkásítanék, és így a végtelenségig, akkor miért ne gyarapodhatna egy keveset az izomzatom a kockahas megtartásával is.
Oké! Azt értem, hogy sokkal hatásosabb hónapokig tömegelni és tizenkét hónap alatt leszálkásítani magam.
De miért ne tudnám ugyanezt csinálni sokkal rövidebb periódusokban?
azért, mert ha közben szálksítasz, akkor ugyanott maradsz, mivel megy le izom is. De nekem mindegy mit hiszel, én próbáltam milliószor, nekem nem maradt kockahas, max halványan a fölső.
Pedig lassan tömegeltem. Mostanában az van, amit írsz, hogypár hét kis tömegelés, pár hét kevesebb ch. Ez kb jó nekem szintentartásra, fejlődni már úgysem tudok naturálban.
Lehet, hogy igazad van Montez!
De azért ne felejtsd el, hogy nem vagyunk egyformák! Attól, hogy nálad ez nem működött, másnál még működhet.
Na jó éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!