Az igaz, hogy mindenkinek kockás a hasa a zsír alatt, csak elő kell hozni a kockákat a zsír alól?
XD csak a szerencsés "nyomorultaknak", ne hidd h mindenkinek így van :D, én kajakoztam 4,5 évig de már majdnem fél éve abbahagytam, és nekem is picit feljött a felesleg de alatta kockás has van mert le meghúzom a bőrt+pici zsírt akkor látszanak a kockák, vagyis szerintem akik egyáltalán nem edzenek csak lézengenek és keveset esznek azok ne nagyon számítsanak kockás hasra. :)
Ez a saját szerény véleményem.
Nem egészen, főleg értelmezési okokból:
Az, hogy mindenkinek kockás a hasa, olyan, mintha azt mondanánk: mindenkinek van bicepsze, vagy mindenkinek két füle és egy orra van.
Anatómiailag mindenkinek ott vannak a befűződések a hasizmán, de nulla hasizommal nem nagyon fognak látszani még kevés testzsírral sem, ahogyan a bicepsze sem látszik az olyan zsírtalan embereknek, akinek nincsen kidolgozva.
Nem hiába vannak a hasizomgyakorlatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!