Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kockás hasat, és izmokat...

Kockás hasat, és izmokat szeretnék, ötlet?

Figyelt kérdés

Napi 5 kiló métert futok 15 napja, napi 100 felülés egybe, 100 gugolás, 100 fekvő, súlyzózom ! Van értelem a felülésnek egyáltalán ? a felső két hasizmom kezd látszani, de az alsó hasamon van egy kis "háj" ! Futástól ez le fog menni ? Igazából harcos vagyok, szóval nem akarok szedni semmit, mert meg akarok tartani az ütő ás rúgó erőmet, de mégis valami értrend kellene úgy hallottam ! De én nagyon nem vagyok otthon a témában, és anyu főz, szóval fogalmam sincs hogy oldjam meg, hogy bevigyem a megfelelő szénhidrátot, és fehérjét (hozzáteszem fogalmam sincs mennyit kell ) 82 kiló vagyok 184 cm... Szóval nem tudom hogy érzem el, hogy kidolgozott legyek mindenhol, de ne lassuljak be, de ne is fogyjak izomból, hanem inkább nöljön az izmom, a háj helyére (hozzá teszem csak egy kevés háj van a hasamon )

Tehát anyu mindenfélét főz mindig, próbáljak rengeteget enni, főleg húst, és csinálni tovább amiket idáig ? ! Kellene a segítség, fontos lenne, előre is köszönöm !

2013. jan. 22. 18:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

felesleges a mindennapi edzés, legalábbis mindennap ugyanazt csinálni nem éri meg. Egy idő után nem az ismétlésszámot kell növelni hanem a terhelést (ez jól fogalmaztam meg? O.o) Ha sokat csinálsz akkor az inkább állóképesség mint erő.

" szóval nem akarok szedni semmit"

semmit nem is kell szedned ami esetlegesen káros lehetne, de olyat csak azok a csúnya bácsik szednek akik ebből élnek, profik.

Amire te gondolsz/hatsz azok a táplálékkiegészítők amikben semmi káros nincs, sőt lehet még jobb minőségű táplálékforrás mint a Tecsós zacskós leves...

Ebben tudtam segíteni.

2013. jan. 22. 18:08
 2/21 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de növelem is a mennyiséget ! Úgy hallottam, hogy a felülésnek nincs értelme, ez igaz ? Egyébként pénzem sincs táplálék kiegészítőre, szóval ez a másik ok, de nem értek hozzá igazán, hogy hogyan figyelhetnék a napi szénhidrát bevitelre, és a fehérje bevitelre... :S ! De nem is tudom pontosan mennyit kell, és hogyan... Kb semmit nem tudok az egészről !
2013. jan. 22. 18:12
 3/21 anonim ***** válasza:

a felülés elég gyilkos gyakorlat, inkább lábemelés és hasprést ajánlanék.

Növeled az ellenállást meg az ismétlést is?

Akkor nem növeled az ellenállást eléggé.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. jan. 22. 18:15
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszi, ez hasznos lesz! :) Egyébként kyokushin karatézol ? Csak mert épp kyokushin versenyre edzek ! :D
2013. jan. 22. 18:17
 5/21 anonim ***** válasza:
attól is függ a táplálékbevitel hogy mit szeretnél. Tömeget növelni vagy szálkásítani (és innentől kezdve valaki átvehetné mert itt már nem vagyok "hazai terepen"...)
 6/21 anonim ***** válasza:
Igen.
 7/21 anonim ***** válasza:

mondjuk így jobb lesz mert akkor mehet a híd, kézenállásos fekvő+húzódzkodás...

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. jan. 22. 18:19
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon örülök, hogy elküldted ezeket ! :) Nem is tudom miben van sok szénhidrát, és mennyi az amennyit ennem kellene, ha 82 kiló vagyok... tehát napi 8 szelet kenyér, vagy mennyi ? :D és a fehérje ? miben van megfelelő mennyiségű fehérje, és hogy tudok figyelni rá ? nem értem teljesen ! Amúgy köszi a segítségeket !
2013. jan. 22. 18:25
 9/21 anonim ***** válasza:
sajnos én sem vagyok otthon a kajálás témában, lehet egy testépítő kollégától kéne segítséget kérned ebben az ügyben. Amúgy súlycsoport hogy van?
2013. jan. 22. 18:26
 10/21 A kérdező kommentje:
ez lesz életem első felnőtt versenye, ha jól olvastam 80+ a legnagyobb súlycsoport, és felnőttbe ugye, tehát körülbelül bármekkora ellenfeleket kaphatok... Bár ha leadnék két kilót, akkor az elég jó lenne, de szívem szerint felszednék +15 kilót, csak izomból, úgy hogy mellette megtartom a sebességemet, és a lazaságomat ! :D
2013. jan. 22. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!