Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet formálni az izmokat...

Linkoln kérdése:

Hogy lehet formálni az izmokat? Hogy ne csak egy nagy tömb legyen, hanem formás. :D?

Figyelt kérdés
Nem vagyok zsíros, 9% körül van a testzsír százalékom. Nem vagyok túl vézna sem. Attól hoyg leszálkásítanék nem lenne nagyon kockás a hasam, mert alapból nem annyira kockás, a combom meg pl, mintha egy tömb lenne, pedig nem zsíros..
2013. jan. 14. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak: zsíros vagy. 9% testzsírral nem lenne egy "tömb" az izmod. 9%-nál már a hasad alja is annyira szálkás, hogy eres, meg a karod is és a vállöv, mell is esetleg, láb meg pláne. Arról nem is beszélve, hogy genetikailag mindenkinek a hasa kockás (persze izomfejlettségtől függ a kockák mérete), ha pedig nem látszik, akkor zsír fedi. Egyszerű az egész. A 9% testzsír nem tudom hogy jött ki, ha ez az "üsd be a súlyod és a magasságod" dolog állapította meg, akkor az felejtsd el, de egyébként se adj ilyen dologra, mert tuti nem jó...nekem 20% körüli zsírral is legalább a quadricepsz látszik, persze nem keresztszálkásan, de annyinak azért illene látszani.
2013. jan. 14. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:

9%nál már eres a comb.

úgyhogy jah.

valszeg rosszul mérted a tzs-t.

2013. jan. 15. 00:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Dobj már fel egy képet amúgy, kíváncsi(ak) vagyok/vagyunk szerintem.
2013. jan. 15. 01:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitok.

Olvasgatom, olvasgatom, de csak nem vagyok zsíros... :D

Jó, lehet hogy nem 9%-os a testzsírom, de 10 nél csak nem több. Pedig, egyáltalán nem eres a combom.

Kockásnak, tudom hogy genetikailag kockás a has, de nekem nem extrém szinten, tehát 6-7% os testzsíron sem lenne nagy durranás. A combom meg hogy egy tömbben van, akár zsíros akár nem, nem lesz nagyon tagolt. Tagoltabbá edzeni nem lehet?

2013. jan. 15. 14:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Képet tennék magamról, de nem vagyok nagy gyúró, sőt kicsi sem.. :D Nincsen magamról különösebben kép amin látszódna.
2013. jan. 15. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg..hmm.. nem is tudom, mi lehetne a megoldás... csinálsz egyet? Vagy túl utópisztikus gondolat?
2013. jan. 15. 15:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Így jobban átgondolva, esetleg nem is rossz ötlet.

De nem gyúrok! Nem fikázni, meg a kérdést is szemelött tartani.

2013. jan. 15. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem érdekel senkit, hogy gyúrsz-e vagy sem, csak nem tudjuk vizuálisan elképzelni a tömb, formátlan combodat 9% testzsírral. Asse tudjuk fiú vagy-e vagy lány :D
2013. jan. 15. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Az izomrostok (szálkák) és az erek láthatóvá válnak 9% testzsír körül. Ahogy a kockák is, edzettségi szinttől függetlenül. Nem azért kell képet dobni, mert gyúrós vagy-e vagy sem, hanem hogy fény derüljön már végre az igazságra, mert kizárt dolognak tartom, hogy 9% testzsírral egy tömb a combod. Hiába nem edzett a lábad, a kis izmoknak is látszani kell alacsony testzsír mellett. Szóval dobj egy képet és utána minden egyértelmű lesz.
2013. jan. 15. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!