Kockás hasat, és izmokat szeretnék, ötlet?
Napi 5 kiló métert futok 15 napja, napi 100 felülés egybe, 100 gugolás, 100 fekvő, súlyzózom ! Van értelem a felülésnek egyáltalán ? a felső két hasizmom kezd látszani, de az alsó hasamon van egy kis "háj" ! Futástól ez le fog menni ? Igazából harcos vagyok, szóval nem akarok szedni semmit, mert meg akarok tartani az ütő ás rúgó erőmet, de mégis valami értrend kellene úgy hallottam ! De én nagyon nem vagyok otthon a témában, és anyu főz, szóval fogalmam sincs hogy oldjam meg, hogy bevigyem a megfelelő szénhidrátot, és fehérjét (hozzáteszem fogalmam sincs mennyit kell ) 82 kiló vagyok 184 cm... Szóval nem tudom hogy érzem el, hogy kidolgozott legyek mindenhol, de ne lassuljak be, de ne is fogyjak izomból, hanem inkább nöljön az izmom, a háj helyére (hozzá teszem csak egy kevés háj van a hasamon )
Tehát anyu mindenfélét főz mindig, próbáljak rengeteget enni, főleg húst, és csinálni tovább amiket idáig ? ! Kellene a segítség, fontos lenne, előre is köszönöm !
hát ha rám hallgatsz akkor leadsz 3 kilót. Nem olyan sok az hogy jelentős erővesztéssel járjon...
és te melyik kategóriába tartozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!