19 éves vagyok, nagyon lassan fejlődök, pedig figyelek mindenre! Magam alatt vagyok, nyúljak szteroidhoz?
3 éve edzek, 1 év alatt 6-8kg-ot tudok nőni, de nyáron, amíg dolgozok és csökken az étvágyam is, ez visszaesik 4 kg-ot minimum!
Havi 50-et költök csak kajára, 1 főre, mellé fehérje turmix, multivitamin, évi 1-2 kreatin kúra, aminok, glutamine, leucine, és mindent jól csinálok, ez tuti!
Szóval, 3 év alatt nőttem izomban kb. 10-11 kg-ot!
Gondolkoztam, hogy felkeresek egy orvost vagy egy profi testépítőt, aki szakszerűen ért mindenhez, és kipróbálom azt a szteroidot, ami a legveszélytelenebb, és a legkisebb adagban, legkevesebb ideig!
Ha lehet, mondjuk 1 havit, vagy ilyesmi, amiben benne van a rászoktató és leszoktató folyamat is!
Tudom, hogy káros és mennyi mindent okozhat, de kicsit kiborít, hogy izom tömeget szeretnék növelni, és vannak, akiknek jobb a genetikájuk és 1 év alatt bőven utólér!
180cm, 76kg vagyok!
Ha járok ismét edzeni májusig, leszek kb 82!
Ekkor szeretném ezt elkezdeni!
Tippek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!