Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » MI a véleményetek ezekröl a...

MI a véleményetek ezekröl a cuccokról? -és miért nem fejlödök rendesen-? A TÖBBI LENT OLVASD EL PLS NEKEM NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés

helló!

3hónapja gyúrok ezeket a cuccokat szedem!!

[link]

[link]

-ezt kisseb kiszerelésben vettem.

[link]

[link]

Heti 5-alkalommal nyomom, hétvégén a pihenek!.

És azt szeretném kérdezni hogy ezek jó cucok változtasak cuccokat vegyek ezek helyet hogy jobban fejlödjek??

Így is fejlödtem már azért, de szerintem ez nem az igazi.

köszi hogy szántál erre 5percet..

2013. aug. 1. 22:15
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*Nem akartam kamuzni hogy miket szedek úgy hogy HÜLYE KOMMENTEKET nem kérek köszi!
2013. aug. 1. 22:16
 2/13 abrakadabra1928 ***** válasza:
Hát ez borzalmas..3 hónapja edzel és már ennyi dolgot, főleg a kreatinon esett le az állam, amúgy meg 3 hónap az semmi, az nem tapasztalat, és fogadni mernék, hogy a kajád sincs rendben..hány éves vagy?
2013. aug. 1. 22:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Rossz az egész felfogásod, olvasgass utána a dolgoknak, kezdd el mondjuk a Sárga kapszulával.

Először is ezek nem "cuccok amiket szedni kell", hanem vitamin, kaja kiegészítés. (A koffeint tök fölösleges volt ideírnod.)

Heti 5 alkalom valószínűleg sok, bár nem írtad, hogy egyáltalán milyen edzést csinálsz. Mi van az étrendeddel? Azon múlik minden. Hiába a kreatin, a tömegnövelő, ha nem eszel elég fehérjét és nincs elég kalória.

És végül: 3hónapja edzel, milyen eredményt szeretnél? Ne azokra alapozz amiket látsz a neten, hogy fél év alatt kétszer akkora lett a csávó, mert 3karton koxot betolt.

2013. aug. 1. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:

abrakadabra:

"és már ennyi dolgot, főleg a kreatin" - kreatinnal várhatna, oké, de a vitamin edzés nélkül se haszontalan, a koffeintaurin meg simán energiaital mindenféle káros plusz nélkül. Tömegnövelőt is simán lehet szerintem inni edzés után az első pár hónapban is, ha van pénz.

Szóval nem azon kell megbotránkozni, hogy 3hónap és már "ennyi minden", hanem, hogy valószínűleg 0 tudással, szar étrenddel van ennyi pénz kidobva.

2013. aug. 1. 22:31
 5/13 A kérdező kommentje:

1.A koffeint is azért linkeltem mert nem akarta kamuzni hogy miket szedek!

2.Fehérje dús kajákat eszek inkább.

-Rízs,csirke mell ilyesmiket.

3.Egyébként hiztam már 4kg-ot.

4.Tömegnövelö edzést szeretnék csinálni(ok)!

5.

Nagyon megköszöném ha valaki öszeállitana nekem ilyen cuccokat amik tényleg jók fehérje dúsak ilyesmik köszi.

NEM VAGYOK MÉG BENNE PROFI DE AZÉRT SZERETNÉM HA VALAKI LEGALÁBB EBBEN SEGITENI KÖSZIMÉGEGYSZER!!!

2013. aug. 1. 22:31
 6/13 anonim ***** válasza:

1. Ok.

"Fehérjedús kajákat eszek inkább" - a rizs nem fehérjedús és nem mindegy, hogy eszegetsz ezekből vagy a 2g testtömegenként.

Ha híztál 4kg-t, akkor mi a probléma? Ha ebből 3kg nem zsír volt, akkor semmi probléma nincs. Naturálban havi 1kg izomnál többet nem fogsz felépíteni.

A kreatinnál még ráérnél bőven fél év edzés után, de ahogy érzed. Illetve jobb lenne egy magasabb fehérjetartalmú tömegnövelőt venni vagy tejsavó+dextróz/vitargo. Kicsit soknak tartom ezt a 100g szénhidrátot a 30g fehérjéhez.

Vitamint nem akarom most átfésülni, hogy pontosan milyen is, de lehet jobban megérné egy Mega Daily One Plus.

Ezen felül az étrended legyen rendben, nem kell más kiegészítő.

2013. aug. 1. 23:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja és ami kimaradt az írásodból és jó lenne tudni: edzésterv. Mi az a heti 5 alkalom pontosan?
2013. aug. 1. 23:03
 8/13 A kérdező kommentje:

Na végre egy ember aki megérti hogy nem vagyok profi!

Az edzés tervem nem egy túlbonyolitot!.

hétfő: mell.

kedd:bicepsz+láb.

szerda: tricepsz

csütörtök:hát

péntek: váll+csukja

szériákat nem akarom leirni de a lényeg hogy jól megedzem magam ebben biztos vagyok.

remélem leirod a véleményed akár pozitiv akát negatív.

egyébként 170cm vagyok és 65kg..

2013. aug. 1. 23:14
 9/13 anonim ***** válasza:
ez nem edzésterv... ez csak egy lista arról, hogy melyik nap mit edzel...
2013. aug. 1. 23:18
 10/13 A kérdező kommentje:

értem :/

és milyen edzés tervet ajánlotok így 3-hónap után?

2013. aug. 1. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!