MI a véleményetek ezekröl a cuccokról? -és miért nem fejlödök rendesen-? A TÖBBI LENT OLVASD EL PLS NEKEM NAGYON FONTOS!
helló!
3hónapja gyúrok ezeket a cuccokat szedem!!
-ezt kisseb kiszerelésben vettem.
Heti 5-alkalommal nyomom, hétvégén a pihenek!.
És azt szeretném kérdezni hogy ezek jó cucok változtasak cuccokat vegyek ezek helyet hogy jobban fejlödjek??
Így is fejlödtem már azért, de szerintem ez nem az igazi.
köszi hogy szántál erre 5percet..
Sperseus, ennyit akartam róla tudni, csak hogy lássam, hogy nem heti 3bicepsz és társai :) De remélem a 8-12es ideális ismétléstartománnyal tisztában vagy, kérdező.
Tricepszet én átraknám a melledzéshez, többivel szerintem nincs gond, minden kap elég pihenőt. Talán a bicepszet társítanám még a háthoz, mert a láb több időt vesz el, mint a hát. De nyilván rengeteg működő alternatíva van és váltogatni sem árt.
Hogy mennyire számít, hogy most heti 3 vagy 4 edzés azt nem tudom, majd egy okosabb leírja, ha jobb lenne 3edzésre redukálni. :)
nem edzek hasra látszik a hasimzmom valamenyire!
genetikailag ilyen vagyok szerintem. enyit amit leirtam.
de figyeljetek a heti 3-4 edzésbe hogy rakjam bele ezeket az izomcsoportokat??
mell,bicepsz,tricepsz,hát,váll,csukja,láb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!