Szerintetek miért fejlődök ilyen nehezen? és milyen szteroidot szedjek?
A koxtól sem fejlődnél így sokat , hiszen ha nincs kaja, akkor miből lesz izom szerinted? Akkor is kell tápanyag, ha koxolsz. Erre nem gondoltál? És eleve 1 év után már szteroidhoz nyúlnál? Megéri neked pár kiló, hogy tönkre tedd magad? Gondold át!
Tedd rendbe a kaját és naturálban is fejlődsz.
Figyelj!
Alapszabály: ha "ennyire telik", akkor miért telik Jumbóra meg kreatinra.
Ahelyett, hogy feleannyi fehérjét eszel, mint kéne és közben kreatinra költesz, összedobhatnál egy normális étrendet.
Amúgy rengeteg hibalehetőség lehet.
Nem figyelsz a zsírbevitelre, rossz az edzésterved, nem változatos az edzésterved.
És már rögtön olyanokat kockáztatsz, mint
-egészség
-szabadság
És nem mellesleg legtöbbször e kettőt szokták megjelölni, mint legfontosabb emberi értékeket.
Ja,nekem is furcsa,hogy vacak tömegnövelőre telik 2O rongy,de szilárd kajára nem.
Tapasztalatból mondom: a tápkieg tényleg csak KIEGÉSZÍTŐ. Ha nincs rendben a szilárd kaja,ba.hatod.
Szóval inkább állj le a tömegnövelőről,elég a sima tejsavófehérje,és figyelj oda a szilárd kajára.
Hogy miért ne cuccolj,azt jól leírták előttem. Én nem riogatlak börtönnel meg egészségkárosodással,mert tudom,hogy azt le.rod. Inkább abba gondolj bele,hogy:
1. Ismeretség híján kizárt,hogy normális cuccot kapj
2. Ha kajára nem telik,miből telne cuccra?
3. Ha nincs elegendő tápanyagbevitel,mit építenél be szteroiddal?
4. A koksszal hozott tömeget megtartani is csak koksszal tudod. Van értelme ezért elkezdeni 18 évesen,amikor alig van mögötted edzésmúlt?
Ja,amúgy fél év alatt 5 kg-ha az tényleg izom- nem rossz eredmény. Nem tudom,mondták-e,de ez a türelmesek sportja. Évek kellenek egy jó fizikumhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!