Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek miért fejlődök...

Szerintetek miért fejlődök ilyen nehezen? és milyen szteroidot szedjek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, ektomorf testalkatú, több mint 1 éve edzem, de idén január óta csinálok mindent úgy, ahogy azt kell. Kajára próbálok odafigyelni, 4 doboz 4,4 kg-os Jumbo-t is elfogyasztottam + most nyáron lement 1 kreatin monohidrát kúra is és mégis szinte semmi izom nem jött rám. Pontosabban fél év alatt jött rám 5kg... Kajám nincs 100%-ban rendben, mivel 350g szénhidrát és 140g fehérjét kellene bevinnem. A szénhidrátot minden nap betudom vinni, de fehérjéből maximum 110-120g körülit ha betudok vinni akkor már jó vagyok,de van amikor csak ilyen 50-60g tudok bevinni. :( Sajnos ennyire telik. Szerintetek a fehérje bevitelem miatt nem fejlődök úgy ahogy kéne? Vagy mi lehet az oka? Amúgy ezért is jutottam most ide, hogy muszáj valamilyen szteroidot kipróbálnom a siker érdekében. Szemes szteroidon gondolkodtam mint pl a Danabol, de olyat szeretnék ami jóféle és nincs komoly mellékhatása és szemes legyen. Szóval most nagyon tanácstalan vagyok kérlek segítsetek valamiben, hogy folytassam e így vagy próbálkozzak meg valamilyen szteroiddal. Lehetőleg olyan válaszoljon aki ért hozzá és jártas a dologban.
2013. aug. 14. 14:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
"Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy úgy, hogy az étrendem nincs teljesen rendben és egy év alatt a világot sem sikerült megváltani, hogyan tegyem kockára az egészségemet, a büntetlen előéletemet, hogy jobban nézzek ki a szteroidokkal, amik majd tápanyag híján fejlődést hoznak."
2013. aug. 14. 14:47
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

A koxtól sem fejlődnél így sokat , hiszen ha nincs kaja, akkor miből lesz izom szerinted? Akkor is kell tápanyag, ha koxolsz. Erre nem gondoltál? És eleve 1 év után már szteroidhoz nyúlnál? Megéri neked pár kiló, hogy tönkre tedd magad? Gondold át!

Tedd rendbe a kaját és naturálban is fejlődsz.

2013. aug. 14. 14:47
 3/24 anonim ***** válasza:
Kell a börtön?
2013. aug. 14. 15:18
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Alapszabály: ha "ennyire telik", akkor miért telik Jumbóra meg kreatinra.

Ahelyett, hogy feleannyi fehérjét eszel, mint kéne és közben kreatinra költesz, összedobhatnál egy normális étrendet.

Amúgy rengeteg hibalehetőség lehet.

Nem figyelsz a zsírbevitelre, rossz az edzésterved, nem változatos az edzésterved.

És már rögtön olyanokat kockáztatsz, mint

-egészség

-szabadság

És nem mellesleg legtöbbször e kettőt szokták megjelölni, mint legfontosabb emberi értékeket.

2013. aug. 14. 15:24
 5/24 Szergej55 ***** válasza:
Ajánlom az agynövesztő szteroidot. Ilyenben ne is gondolkozz, komoly mellékhatása mindegyiknek van! Kaját tegyed rendbe, eddz és pihenj rendesen, aztán akkor lesz eredmény.
2013. aug. 14. 15:47
 6/24 A kérdező kommentje:
nemhiszem hogy az edzéstervel lenne a baj, igaz a gyakorlatok ugyanazok már vagy 4-5 hónapja. De leírom azért: Hétfő: Mell - Váll, Kedd: Láb, Szerda pihenő, Csütörtök: hát bicepsz, Péntek: Tricepsz has.
2013. aug. 14. 15:56
 7/24 Tyler913 ***** válasza:
100%

Ja,nekem is furcsa,hogy vacak tömegnövelőre telik 2O rongy,de szilárd kajára nem.

Tapasztalatból mondom: a tápkieg tényleg csak KIEGÉSZÍTŐ. Ha nincs rendben a szilárd kaja,ba.hatod.

Szóval inkább állj le a tömegnövelőről,elég a sima tejsavófehérje,és figyelj oda a szilárd kajára.

Hogy miért ne cuccolj,azt jól leírták előttem. Én nem riogatlak börtönnel meg egészségkárosodással,mert tudom,hogy azt le.rod. Inkább abba gondolj bele,hogy:

1. Ismeretség híján kizárt,hogy normális cuccot kapj

2. Ha kajára nem telik,miből telne cuccra?

3. Ha nincs elegendő tápanyagbevitel,mit építenél be szteroiddal?

4. A koksszal hozott tömeget megtartani is csak koksszal tudod. Van értelme ezért elkezdeni 18 évesen,amikor alig van mögötted edzésmúlt?

Ja,amúgy fél év alatt 5 kg-ha az tényleg izom- nem rossz eredmény. Nem tudom,mondták-e,de ez a türelmesek sportja. Évek kellenek egy jó fizikumhoz.

2013. aug. 14. 18:19
 8/24 anonim ***** válasza:
Aztán miért nem vagy elégedett azzal az öt kilóval?
2013. aug. 14. 19:02
 9/24 A kérdező kommentje:
de mit börtönöztök? nem versenyszerűen akarok testépítéssel foglalkozni, hanem csak magamnak csinálom hogy erős fizikumom legyen és jól nézzek ki. Ennyi. A szteroid meg ott merült fel, hogy erre felé mindenki kb 80%-ban aki kondiba jár bekapkodja a danabolokat és ugykivannak baszva, 2 hónap edzés után mint aki 2-3 éve kondizna. Én meg több mint 1 év láttán elbujhatok mellettük.
2013. aug. 14. 20:30
 10/24 anonim ***** válasza:
Mindenkinek tilos.
2013. aug. 14. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!