Szerintetek miért fejlődök ilyen nehezen? és milyen szteroidot szedjek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, ektomorf testalkatú, több mint 1 éve edzem, de idén január óta csinálok mindent úgy, ahogy azt kell. Kajára próbálok odafigyelni, 4 doboz 4,4 kg-os Jumbo-t is elfogyasztottam + most nyáron lement 1 kreatin monohidrát kúra is és mégis szinte semmi izom nem jött rám. Pontosabban fél év alatt jött rám 5kg... Kajám nincs 100%-ban rendben, mivel 350g szénhidrát és 140g fehérjét kellene bevinnem. A szénhidrátot minden nap betudom vinni, de fehérjéből maximum 110-120g körülit ha betudok vinni akkor már jó vagyok,de van amikor csak ilyen 50-60g tudok bevinni. :( Sajnos ennyire telik. Szerintetek a fehérje bevitelem miatt nem fejlődök úgy ahogy kéne? Vagy mi lehet az oka? Amúgy ezért is jutottam most ide, hogy muszáj valamilyen szteroidot kipróbálnom a siker érdekében. Szemes szteroidon gondolkodtam mint pl a Danabol, de olyat szeretnék ami jóféle és nincs komoly mellékhatása és szemes legyen. Szóval most nagyon tanácstalan vagyok kérlek segítsetek valamiben, hogy folytassam e így vagy próbálkozzak meg valamilyen szteroiddal. Lehetőleg olyan válaszoljon aki ért hozzá és jártas a dologban.2013. aug. 14. 14:43
21/24 anonim válasza:
Nem rögtön, de pár hét-hónap alatt a nagy része igen. Utána meg fokozatosan a többi is, főleg ha nincs jó utókúra.
22/24 A kérdező kommentje:
akkor egyáltalán mi értelme van az egész szteroidozásnak?
2013. aug. 14. 22:58
23/24 anonim válasza:
Semmi. Pont ezt írtuk eddig is.:)
24/24 anonim válasza:
Egyetlen "értelme" maximum az lehet, hogy ha valaki profi, akkor ezzel tudja fenn tartani azt, ami magához a munkájához szükséges. De azt nem az itthon szerezhető olcsó f0s koksszal teszi, hanem felügyelet mellett, felírt szerekkel és hozzájuk szükséges, mellékhatásukat ellensúlyozó anyagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!