Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek miért fejlődök...

Szerintetek miért fejlődök ilyen nehezen? és milyen szteroidot szedjek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, ektomorf testalkatú, több mint 1 éve edzem, de idén január óta csinálok mindent úgy, ahogy azt kell. Kajára próbálok odafigyelni, 4 doboz 4,4 kg-os Jumbo-t is elfogyasztottam + most nyáron lement 1 kreatin monohidrát kúra is és mégis szinte semmi izom nem jött rám. Pontosabban fél év alatt jött rám 5kg... Kajám nincs 100%-ban rendben, mivel 350g szénhidrát és 140g fehérjét kellene bevinnem. A szénhidrátot minden nap betudom vinni, de fehérjéből maximum 110-120g körülit ha betudok vinni akkor már jó vagyok,de van amikor csak ilyen 50-60g tudok bevinni. :( Sajnos ennyire telik. Szerintetek a fehérje bevitelem miatt nem fejlődök úgy ahogy kéne? Vagy mi lehet az oka? Amúgy ezért is jutottam most ide, hogy muszáj valamilyen szteroidot kipróbálnom a siker érdekében. Szemes szteroidon gondolkodtam mint pl a Danabol, de olyat szeretnék ami jóféle és nincs komoly mellékhatása és szemes legyen. Szóval most nagyon tanácstalan vagyok kérlek segítsetek valamiben, hogy folytassam e így vagy próbálkozzak meg valamilyen szteroiddal. Lehetőleg olyan válaszoljon aki ért hozzá és jártas a dologban.
2013. aug. 14. 14:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Úgy kell nekik, kockáztatnád az egészségedet és a szabadságodat, még pénzt is adnál érte, csak mert szerinted te attól vagy kevesebb ember, hogy a kokszos társaid pár kilóval nehezebbek és hamarabb érnek el jó fizikumot? Mellesleg ha nálatok ez a 80%, akkor elég rossz társaságban vagy.

Pont azzal, hogy nem akarod versenyszerűen csinálni, fogalmazod meg a kokszolásod értelmetlenségét.

És azért emlegetjük a börtönt, mert illegális lett a cucc, komolyabban rászállnak a zsaruk.

2013. aug. 14. 20:44
 12/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, júli 1-től új doppingtörvény van, nézz utána.
2013. aug. 14. 20:52
 13/24 A kérdező kommentje:
hát én erről a börtönös dologról nem tudtam, de ha ez igaz lenne, akkor itt nem koxolna minden második ember. Tehát akkor ha elszedek mondjuk 70 szem danabolt börtön jár érte?
2013. aug. 14. 22:04
 14/24 anonim ***** válasza:
Az. Már elvittek pár embert.
2013. aug. 14. 22:05
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem, mivel a zsarukat marhára nem érdeklik a kis felhasználók, inkább a terjesztőkre hajtanak, bár arra sem hatékonyan.

A törvény a kokszolásra buzdítást, tanácsokat is bünteti, különös tekintettel, ha fiatal korúnak ajánlja valaki.

2013. aug. 14. 22:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha elvittek embereket, akkor sorry, én nem halottam ilyet.
2013. aug. 14. 22:10
 17/24 anonim ***** válasza:
Terjesztőket vittek, de ez nem garancia semmire!
2013. aug. 14. 22:12
 18/24 anonim ***** válasza:

A fű sem legális, mégis ott tolja szinte minden fiatal...

Ettől még igaz, amit mondunk.

2013. aug. 14. 22:14
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
A másik dolog pedig, hogy a koxal elért eredményt nem tudod utána naturálban tartani. Ezért szokták mondani, hogy nincs egy (1) kúra, csak első kúra.
2013. aug. 14. 22:18
 20/24 A kérdező kommentje:
amit felszedek koxal és lejár a kúra azután rögtön leis megy a felszedett "izom" ha nem folytatom a szteroid szedését?
2013. aug. 14. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!