Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődök?

Miért nem fejlődök?

Figyelt kérdés

Hello,lenne egy összetett kérdésem.

Na tehát az a problémám,hogy 190 cm,de mindössze 65 kg voltam. Nem változtatott semmi a súlyomon,ha diétáztam,ha nem. Ha edzettem, ha nem, semmi nem segített. Úgy gondoltam kipróbálom a tömegnövelőket, jó ötlet volt mivel az elfogyasztása után +5kg ot felszedtem amelyből még a mái napig semmit nem vesztettem. (1.2 kg volumass 35 Prof.) Ez után folytattam ugyanazt az edzéstervet és diétát, de ugyanúgy leragadtam a 70 kg-on. Úgy gondoltam még egyszer megpróbálom, ugyanaz lesz-e a hatás, de csalódnom kellet mert a 2. Volumass 35 proff semmit nem változtatott egy dekát sem... (1.2 kg.) Az én szervezetemmel van a baj, hozzászokott és azért nem hat? Vagy más tömegnövelőt kéne kipróbálnom? ( ha igen kérlek terméknevet is írjatok.) Vagy mi a gond??? miért nem tudok fejlődni?

2013. aug. 19. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:

A tömegnövelő is csak kaja, nem csodaszer. Ha nincs meg a napi tápanyagbevitel, akkor hiába megy tápkieg is. Kalória plusz kell izomnöveléshez.

Tömegnövelő étrend kell és akkor fejlődsz:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

2013. aug. 19. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:

A tömegnövelő nem tud "hatni". Nincs olyan, hogy "nem hat".

Ha a tömegnövelőt egy csirke-rizs kombóval helyettesítenéd, nem változna semmit a napi beviteled.

A napi étrend a fontos, Montez válaszát olvasd.

A tömegnövelő annyiból jobb, hogy edzés után gyorsabban épül be.

Számold ki a napi beviteledet, nem a KIEGÉSZÍTŐktől kell várni a csodát.

2013. aug. 19. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Jaja, neked kb 350-400g rizs, 60-70deka hús, csirke, hal, marha, plusz zöldség, de ezt be kell tartani minden nap! ! mehet gyümölcs is nyugodtan ameddig tömegelsz, pihenj sokat, igyál sok vizet, edzés közben, végén nyújts, tömegnövelõ helyett mondjuk én fehérjét vennék, tejsavót, meg még glutamint, plusz még vitamin, ásványi anyag mehetne, az se árt, heti 3-4 edzés elég naturálban, minden izmot egyszer hetente, de akkor rendesen:-):-) Sok sikert és kitartást:)
2013. aug. 20. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!