Miért nem fejlődök?
Hello,lenne egy összetett kérdésem.
Na tehát az a problémám,hogy 190 cm,de mindössze 65 kg voltam. Nem változtatott semmi a súlyomon,ha diétáztam,ha nem. Ha edzettem, ha nem, semmi nem segített. Úgy gondoltam kipróbálom a tömegnövelőket, jó ötlet volt mivel az elfogyasztása után +5kg ot felszedtem amelyből még a mái napig semmit nem vesztettem. (1.2 kg volumass 35 Prof.) Ez után folytattam ugyanazt az edzéstervet és diétát, de ugyanúgy leragadtam a 70 kg-on. Úgy gondoltam még egyszer megpróbálom, ugyanaz lesz-e a hatás, de csalódnom kellet mert a 2. Volumass 35 proff semmit nem változtatott egy dekát sem... (1.2 kg.) Az én szervezetemmel van a baj, hozzászokott és azért nem hat? Vagy más tömegnövelőt kéne kipróbálnom? ( ha igen kérlek terméknevet is írjatok.) Vagy mi a gond??? miért nem tudok fejlődni?
A tömegnövelő is csak kaja, nem csodaszer. Ha nincs meg a napi tápanyagbevitel, akkor hiába megy tápkieg is. Kalória plusz kell izomnöveléshez.
Tömegnövelő étrend kell és akkor fejlődsz:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
A tömegnövelő nem tud "hatni". Nincs olyan, hogy "nem hat".
Ha a tömegnövelőt egy csirke-rizs kombóval helyettesítenéd, nem változna semmit a napi beviteled.
A napi étrend a fontos, Montez válaszát olvasd.
A tömegnövelő annyiból jobb, hogy edzés után gyorsabban épül be.
Számold ki a napi beviteledet, nem a KIEGÉSZÍTŐktől kell várni a csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!