Sörhas, vagy kockahas?
"Mindannyian egyenlőként kezdjük,egy kis vér és izom. Ezt lehet tökéletesíteni. A legtöbb ember soha
nem éri el ezt a tökéletességet. Mert ha hajlandó vagy
dolgozni érte minden a tiéd lehet. A legtöbb ember azt mondja, hogy jobban akar kinézni. Nem mindenki hajlandó megtenni mindent, hogy ezt elérje. Ahhoz,hogy bizonyíts magadnak,tökéletesíted magad. Nem szeretem az embereket akik elpazarolják a tehetségüket. Hányingerkeltő. Sőt. Hazafiatlan."
Tudom hogy filmből idéztem de én is valahogy így gondolom.
Vegyük azért szét az egészséges életmódot, a testépítést és a mindent összezabálok az asszonnyal a tv előtt-öt.
A testépítés, mint olyan, nem feltétlen szól az egészségről, az ízületeinket és a szívünket a végletekig terhelni nem éppen egészséges dolog, de a tv előtt zabáloktól még mindig jobb, és genetikai kérdés, melyikük hal majd meg előbb.
Az egészséges életmódhoz nem kell kockás has, nem kellenek kigyúrt, szálkás izmok. Nem zabálod mindig tele magad cukorral és sok szeméttel, kimész sétálni esténként, vagy valamit mozogsz, amit a lehetőségeidhez mérten tudsz és szeretsz csinálni, ez nem annyira nagy dolog szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!