Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sörhas, vagy kockahas?

Sörhas, vagy kockahas?

Figyelt kérdés
A kérdés nem csupán egy jó kis poén.Komolyan kérdem,és el is mondom,mire értem.Nyilvánvaló,hogy a kockahas jobb,szebb,stb..Azonban,és itt jön a lényeg.Aki folyamatosan kockákat csiszol magának,annak általában mozognia kell,vagy diétázni és edzeni,esetleg mindhárom.Felmerül tehát a kérdés,Nem e boldogabbak azok,akiknek nagyobb pocakjuk van,és inkább jókat esznek,és megnéznek egy filmet a feleségükkel,aki "úgy néz ki ahogy".Ő is zabál,és ő sem mindenképpen boldogtalan emiatt.Vagy inkább egy életen át sportoljanak,hogy egymásnak is tetszenek?Mi a véleményetek?
2013. aug. 19. 17:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Az egészséges életmóddal sok betegség kiküszöbölhető, a kinézet mellett talán ennyi előnye van.

Nem tudom, én cukorbetegen nem érezném jól magam.

2013. aug. 19. 17:16
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A kettő között is van ám átmenet. Nem muszáj éles kockahasnak lenni, de sörhasat sem érdemes növeszteni. Egyébként pedig mindenkinek más a jó, máshogy érzi jól magát és erről nem is lehet meggyőzni egy ellenkező felfogású embert.
2013. aug. 19. 17:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekik így boldogabb az élet. Aki testépítő, annak meg ez a boldogság, hogy jól néz ki. Mellesleg nem kicsit egészségesebb és valószínűleg tovább fog élni. Ja és ha tükör nélkül nem látod, az nem hiszem, hogy olyan nagy boldogság.

Egyébként, ha összevissza zabálok szemetet, sütit, jégkrémet, akkor is látszódnak a kockák. Ektomorf testalkat előnye. Szóval sok embernél egyszerre megvan a kettő:)

2013. aug. 19. 17:20
 4/18 anonim ***** válasza:
Van akinek genetikilag nincs hasa illetve kockás. Pl. én, két évig vedeltem a sört, a hasam kockás maradt ráadásul most el is kezdtem rá edzeni meg már nem iszok annyit. Aki nem élvezi a testedzést és teher számára elérni azt a kinézetet amit szeretene úgyse marad meg abban az állapotban szerintem. Ha meg az volt a célja, hogy úgy nézzen ki épp azért boldogabb mert sikerült neki.
2013. aug. 19. 17:21
 5/18 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek!Én is úgy gondolom,hogy embere válogatja inkább,kinek mi a boldogság.
2013. aug. 19. 17:25
 6/18 anonim ***** válasza:
A leangains étrenddel a 2 egyszerre van meg.
2013. aug. 19. 17:47
 7/18 Szergej55 ***** válasza:
100%
Van, aki attól boldog, hogy össze-vissza eszik mindent, de ennek van néhány hátránya, kezdve ott, hogy nem nyújtanak túl kellemes látványt a strandon. Már nekem pocsék érzés ennyi egészségtelen, roncs embert egymás hegyén-hátán látni, de ez még az eleje. Ráadásul ne felejtsük el, hogy 40 éves kor után elhízva csak a velejáró bajokról szól az életed, a cukorbetegségtől kezdve a szívroham marha magas kockázatáig. Az, hogy a lépcsőn felkapaszkodva kiköpöd a beled, rossz a kondíciód, csak hab a tortán. Szerintem nem ártana egy kis életmódváltás az emberek nagyjából 85%-ának, és most nem azt mondom, hogy kötelező Schwarzeneggernek lenni, de legalább valami alap igényszintünk legyen már magunkkal szemben!
2013. aug. 19. 18:12
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazán szálkás kockahasa kevés embernek van hosszú távon. Pusztán azért, mert nehéz, sok esetben egészségtelen a fenntartása.

Embere válogatja, hogy ki mitől boldog. Persze, hogy lehet egy pocakos ember is boldog, nem mindenkinek örömforrás a sport, főleg, ha soha életében nem próbálta hosszabb távon.

Aki sportol nem azért sportol, hogy másoknak tessen, legalábbis normális esetben nem. Egy idő után az ember hozzászokik a rendszeres sporthoz, és a szervezete endorfint termel, amitől boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érzi magát. Ez csak egy hülye elmélet, hogy a sportolók "kínozzák" a testüket a mozgással. Én nem kínzom a testem, kínozni olyat szoktunk, amit nem szeretünk. Én imádom a testem, és vigyázok rá - ezért sportolok és eszek normális kajákat.

De elhiszem, hogy a sport nem való mindenkinek (illetve a sport mindenkinek való, csak nem mindenki alkalmas a sportra). Én sokkal jobban érzem magam egy olyan nap után, hogy tudom, hogy voltam edzeni, jó kajákat ettem (mert a fitneszes kaják NEM rossz ízűek, csak másak. Aki ügyesen főz, az jól elkészíti a quinoás tonhalsalátát is, nem csak a töltöttkáposztát) és kellemesen kimerülve megyek ágyba, mint egy oylan nap után, amikor egész nap semmit se csináltam, csak vergődtem a tévé előtt.

Teljesen normális, hogy mindenkit más tesz boldoggá, de én sem kérdőjelezem meg a tőlem eltérő emberek boldogságát a választott életmódjuk miatt.

2013. aug. 19. 18:38
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Én imádok edzeni u h nem szenvedés hanem öröm :D
2013. aug. 19. 18:54
 10/18 Szergej55 ***** válasza:
7-es válaszoló: nálad az igazság, számunkra is élmény az edzés, még ha kemény is sokszor, egyáltalán nem hasonlítható kínzáshoz.
2013. aug. 19. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!