Melyik tömegnövelőt válasszam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy kicsit tömeget növelni. Viszont az egyik nagy problémám az, hogy hétfő,szerda, péntek,szombat kick box edzésekre járok. Ezzel rengeteg kalóriát elégetek és egyszerűen nem tudok hízni. Idáig nem próbálkoztam tömegnövelő táplálékkiegészítőkkel és ebbe szeretnék tanácsot kérni. Amit szedek: multivitamin, izületvédő és edzés után 100%wpp! Kicsit szeretnék izmosodni is de nem tudom, hogy ha eljárnék még pluszba kedden és csütörtökön kondiba akkor az nem lenne e nagyon megterhelő? Előre is köszönöm!2013. aug. 19. 16:02
1/4 anonim válasza:
Heti két erő edzés még mehetne, de ne egy tápkiegre alapozz, illetve ne csak arra. Az egész napi étrend számít, azt tedd rendbe. Legyen meg a napi 2g x ttkg fehérje és az 5-6g x ttkg szénhidrát. Egy része lehet tápkiegből is.
A protein mellé edzés után (erősítő edzés után) kellene még 40-50 g gyors ch is, pl dextróz.
Ha pedig tömegnövelőt veszel, akkor minimum 30% fehérje legyen benne, ne egy zsákcukrot vegyél drágán. Pl az MHN gainer egy jó választás.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! úgy szoktam edzés után a 100% wpp-t szedni, hogy abból 2 adag plusz 30 g szőlőcukor! De ha vennék tömegnövelőt akkor azt hogyan kell szedni? Hagyjam el a szőlőcukrot és a tömegnövelőbe rakjam bele a fehérjét? Edzés utánra gondolok most!
2013. aug. 19. 16:55
3/4 anonim válasza:
Ha jó tömegnövelőd van, akkor abból menjen egy adag, nem kell hozzá semmi, hiszen az úgy van összerakva, pl mhn gainer, jumbo prof, Brutal gainer, volumass 35. ezekben van megfelelő fehérjetartalom is.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben és köszönöm szépen!
2013. aug. 19. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!